måndag 24 januari 2011

ODD MOLLY LIMITED EDITION DRESS

Här kommer mitt senaste Traderafynd. En vacker klänning/tunika i silke från Living tenfold kollektionen, dvs hösten 2008. Ljuvlig och inte särskilt dyr när det begav sig, vet att den kostade 1495 kronor då. Köpte aldrig någon, tyckte det var gravidvarning på den modellen. Nu i efterhand vet jag bättre. Detta är en ljuvlig tunika och jag har köpt min i storlek 0 då den är rymli i modellen. Det är mest längden som justeras och något på bredden.

Här med Dolce skirt under.Älskar de mustiga varma färger på denna.

Vacker med en svart kofta till.

Denna kommer att bli mycket använd och högt älskad. Däremot har jag ett par plagg som letar efter nya hem. Titta in lite senare ikväll så ska jag se om jag lyckas lägga upp dessa på bloggen.
Ett plagg ska definitivt ut och söka ett nytt hem.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Jättesnygg, men det är du alltid!! Jag har denna med, och den kommer inte lämna min garderob.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den där klänningen är sååå vacker! Jag har den i grått och har spanat på den röda men av någon anledning inte kommit till skott. Får nog bli ändring på det även om jag inte är lika snygg som du i rött.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, denna var riktigt ljuvlig! Lägger in på önskelistan direkt!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Den är HELT UNDERBAR!!

  Jag har två stycken (en i samma färg som den du har och så köpte jag en i annan färgställning på tradera i förra veckan).

  Mvh Sofia

  SvaraRadera
 5. Jättefin på dig! Jag köpte den till förra julen men har sedan haft den mitt i sommaren också :-)

  KRAM

  PS. Har du vägarna förbi OM butiken får du gärna tipsa mig när de höjer sin rea...

  SvaraRadera
 6. Den är absolut ljuvlig! Men jag tycker att du kunde ha haft en större storlek. Gradvidvarning är inte alltid fel. Är det a-modell så ska det vara a-modell.
  Eva

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER