lördag 22 januari 2011

PROVRUMMETS FINA MAGGIE DRESS I NYA FÄRGER

Ni har väl inte missat att PROVRUMMET tagit fram nya fina färger till våren på sin klassiska underklänning: Maggie Dress. Den kommer i 7 färger. Dessa kan man redan gå in och förboka (då de brukar ta slut ganska snabbt). De nya färgerna förutom svart och vit är:
Ljusrött

Ljusrosa

Mörkblått

Militärgrönt

Camel/gultbeige
Älskar Maggie dress men hade önskat sååååå att den kunde vara lite mer välarbetad i halsringningen, ni vet lite spets (diskret sådan). Hoppas det kommer längre fram.
Ha en underbar lördag. Idag blir en bra dag, jag känner det. Återkommer med lite barnoutfits från Chill Norway och sedan givetvis med lite dagens outfits.
Ha en underbar lördag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej och tack för en väldigt inspirerande blogg! Jag hoppas att du kan hjälpa mig med 2 funderingar.
  1, jag har köpt Odd Molly Sexton strap dress i chalk till ett bröllop. Dock vill jag ha en underklänning då det kanske inte är så roligt att visa allt... Jag tittade på detta tipset, men kom fram till att den blir in te så snygg under. Har du någon att rekommendera?
  2, ovan underklänning i inlägget, hur ser den ut under en X.stitch dress? :)
  Tusen tack och ha en bra helg!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Hej Maria: Själv har jag kombinerat min svarta sexton strap dress med en underbar underklänning från Lindex. Den vita kan du säkert kombinera med en tunnare lite mer skit underklänning. Twilfit och Joy har fina och prisvärda sådana. Hinner tyvärr inte vissa dig den kombon idag, men det passar utmärkt ihop. Du kan ju söka på Maggie Dress i min blogg så får du fram olika kombossar där jag använt denna.
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har fått tyget nu så idag ska jag börja med storasyrrans klänning.
  Jag hoppas också det blir en bra dag - barnen är sjuka och bråkiga :-(
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tror den ljusröda Maggie ska bli min, kan bli en fin avbrytare under andra andra plagg. Det ser lite för melerande ut en del av färgerna, eller är det en synvilla? Håller med runt halsringningen, skulle vara ännu me toppen med en liten spetskant!
  Kram Milla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER