tisdag 4 januari 2011

X-STITCH SPECIAL: ETT ÄLSKAT PLAGG

Här kommer en liten bildkavalkad över de fina x-stitch som hänger i min garderob. Hade fram till början av denna vecka 6 stycken x-stitch. Efter att ha sålt den ena av min älskade x-stitch som var aningen för tajt till mig har jag nu kvar 5 stycken, alldeles ljuvliga tunikor/klänningar.

Ett litet collage ;-D


Denna vita X-stitch är min absolut favorit och den första jag köpte.


Denna inhandlades via Tradera efter att ha sett den på A-K (fd-bloggerska med stor Molly-garderob ;-)

Älskar färgen på denna.

Denna korta x-stitch var Nr 2 att inhandlas och kom hit på 50% REA

Sista nykomligen i gänget är denna x-stitch som jag först köpte en kopia av på Tradera men som jag sedemera lyckades få tag i äkta vara även via Tradera. Det gäller att kunna sina Mollysar. Känner ALLTID igen kopiorna när jag ser dem IRL framför mig och jag kan ta i materialet.

Lovar visa den på snart, idag är ingen bra dag. Är helt psykiskt och fysiskt slutkörd för tillfället.
Har jobbat hemifrån idag också och knappt varit ifrån datorn på hela dagen.....blääää.

Ha en fortsatt fin kväll! Lovar försöka bättre mig imorgon och visa upp lite outfitbilder.
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. den första bruna var fantastiskt fin! -Lina

  SvaraRadera
 2. Å vad många finingar du har.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Snygga allihop! Kanske skulle ta och damma av min gamla. Har aldrig trivts i den för den sitter så dumt över bysten men kanske ska ge den ett försök till..
  Ha en bra dag
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Hej! Tänk att jag inte har någon alls..hmmm..det måste bli en ändring på det!! Dom är ju så jättefina.
  Kram och ha en härlig dag!!

  SvaraRadera
 5. Åhh Stich, detta älskade plagg.
  Har två, tyvärr har jag även en kroppsform som inte är lämad för detta fina plagg.
  En favorit som jag gärna vill ha (passform & kroppsform till trots) är den översta i ljubrun och rosa, den är bara så fin.

  Tack allra ödmjukast för dina snälla ord :). Men att du skulle se ut som en som en säck potatis på morgonen tror inte jag inte ett dugg på ;)

  SvaraRadera
 6. alla är jätte fina på Dig. Har själv inte någon då jag tror att det ej är en fördel att ha stor byst i just denna modell. Men man ska kanske prova en ändå. Vilken stl har du? och hur är den över bysten ??
  Ha en trevlig trettondagsafton!!! Fick min swain coat idag från Deepfling...jätte fin.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 7. Hej

  Dessa gillar jag har försökt att få tag på dem men nu kanske det blir lättare då jag vet vad de kallas.De är så snygga.

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 8. Helt underbart fina! Vilken storlek har du på denna modellen? Skall hålla lite koll på Tradera men är osäker på vilken storlek jag skall köpa. Har fått för mig att de är lite små i storlekarna. Jag brukar köpa 1, något enstaka plagg i 2.
  Tack på förhand och för en fin blogg.
  Hälsningar
  Kamilla

  SvaraRadera
 9. Hej, så fina! Jag har en den som är vit och blå. Tycker mycket om den MEN känner mig gravid i den!! Funderar därför på att sälja den - kan det vara att den är för stor för mig? Har du något tips hur man kan göra för att det inte ska "puta ut" frammåt!!
  Hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 10. Hej! Undrar vad du har för storlek i den sista rosa med vitt band runt halsen?
  Mvh Vicki

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER