lördag 15 januari 2011

REAFYND & CHILL NORWAY PÅ VÄG IN

Igår fick jag lite frågor angående Odd Molly butikens rea. Rean är på 50% och gäller samtliga plagg från HÖSTEN/VINTERN. Fanns mycket kvar när jag var där kring lunchtid igår. Jag har länge varit sugen på ett specifikt plagg: Dish Blouse (helst i svart då jag redan har lulu dress i vintage chalk). Mathilde har inte haft med denna på sin Odd Molly REA vilket var en besvikelse, så när jag hittade en ensam liten i storlek 2 i svart i Odd Molly butiken kändes det ödesbestämt. Är otroligt nöjd över mitt fina köp.
Så vackra detaljer på denna.

Jag har valt att ha min Chrysalis Minigown i Powder under för att få fram lite mer av mönstret i klänningen.


Visst är denna ljuvlig?

Här tillsammans med fint vintage skärp från Noa Noa.

Ja, ni vet ju min förkärlek för att visa midjanVisst, ett ömtåligt plagg men ack så vacker. Har ni en Dish blouse, hur behandlar ni den, dvs vid tvätt? Har den hållit sig snygg även efter tvätt??

Sen tänkte jag visa ett underbart plagg som jag jagade redan i höstas från Chill Norway men som jag missade att få tag på. Vackra Oak Coat:

Nu är denna ÄNTLIGEN på väg till mig via finaste Carina på NANTUCKET där jag tidigt förbeställde denna. Ska bli så spännande att se hur den sitter.
Ha en fortsatt fin lördag!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Hej! Klänningen är verkligen fin! Jag har också funderat på den men är som du säger lite rädd för att den är för ömtålig..kramar

  SvaraRadera
 2. Supersnygg klänning, klär dig verkligen! Jackan som är i ljuvlig sammet och underbar i modellen, har jag provat just i den där färgen och den är enligt mig väldigt liten i storleken upptill om man ska ha bekväm rörelsefrihet över ryggen. Jag som normalt är en M fick gå upp till XL för att den inte skulle strama över ryggen då den var knäppt. Konstigt att CN:s storlekar är så olika.... Hoppas du blir nöjd med din jacka när den kommer! Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Hej Christine: tack för tipset om storleken, har faktiskt beställt den i både storlek M och L och antar då att det kommer att bli L. Hoppas också den ska sitta bra. KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Superfin klänning verkligen, men jag är nog också inne på spåret att jag säkert skulle förstöra den....Kappan är verkligen ljuvlig. Var inne i min lokala butik och klämde lite och väljer nu mellan den och den andra, josephine coat tror jag den heter. Också jättevacker vårkappa...
  Ha en trevlig lördagskväll
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Klänningen är underbar på dig! Var nog menat när du hittade den på OM butiken. Jag fingrade också på några klänningar där med mycke spets men jag är alldelens för dålig på att använda dem. Fick bli några andra bra fynd.

  CN försöker jag hålla mig ifrån in i det längsta ;-)

  KRAM igen

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER