söndag 9 januari 2011

KVÄLLENS MJUKIS OUTFIT - CHILL NORWAY + EDBLAD

Nu är det snart dags att börja förberedda prinsessorna för den kommande veckan och själv ska vi föräldrar börja varva ner. Inför kvällens mys har jag bytt om IGEN till något mjukt och mysigt. Min vackra Chill Norway, Onyx Dress som jag verkligen är så glad för. Tyvärr är den något för rak för min kropp men det får jag leva med för jag älskar allt med klänningen annars.
Vackra detaljer och perfekt ihop med Odd Mollys Lacie strap dress under.


Sen vill jag tipsa om dessa otroligt vackra smycken från EDBLAD. Edblad & Co är något så ovanligt som ett företag som ägs och drivs av två formgivare. I ateljen med utsikt över Ålands hav skapar Hans Edblad och Cathrine Olsson sina alster, uteslutande i stål med eller utan cubic zirconiastenar. Då det inte rör sig om plätteringar är smycken från Edblad slitstarka med hög kvalitét.
 
Jag beklagar att ni måste se på mina torra narriga händer, känner mig som en 90-åring med dessa slitna händer. Men ringarna är supervackra! Tre stycken ringar som jag satt ihop från Edblad.

Sen har vi Syorasysterns fina mysklädsel idag. Om hon får välja är det 80% av fallen Chill Norway plaggen hon själv väljer.
Denna söta tunika beställde jag från fina Carina på NANTUCKET som har denna i både Navy och Ljusrosa.

Så otroligt fina detaljer även på barnplaggen!! LOVE!!
Ha nu en underbar söndag!!
Vi ses snart igen.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Otroligt fina plagg från CN, gillade barntunikan skarpt!
  Är också en fan av Edblad & CO, även deras inredning i betong! Har ett antal pjäser här hemma ; )
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så fina ni är och ringen är så grann.

  kram

  SvaraRadera
 3. Vilken kläddag du haft! En massa fina kombos. Mysigt att krypa i velouren framåt kvällen.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Vet du om Edblads fina smycken är nickelfria?

  SvaraRadera
 5. Hej Anonym: Vet inte, tror definitivt det är så men det enklaste är ju annars att gå in på deras fina hemsida och titta eller maila dem via den och fråga.

  SvaraRadera
 6. Jag har faktiskt testat att maila men adressen funkar inte. Synd..

  SvaraRadera
 7. Anonym-min svägerska arbetar med Edblad & Co, vill du så kan jag lyssna med henne?!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER