onsdag 19 januari 2011

ODD MOLLY: SHANGRI-LA MELTON COAT

Idag kom den vackra Odd Molly kappan från FOLK Malmö: Shangri-la Melton Coat i Dark Grey, st 3. Denna är liten i storlek så det var tur att jag tog storlek 3 i denna, då får man även plats med en kofta eller kavaj under. Jag har gjort några mindre justeringar i kragen men annars behållit fransarna. Tycker faktiskt de passar in i den mörka varianten, då syns de inte så värst utan blir faktisk en snygg detalj. Visst är den snygg?? och till priset: 1.500 kronor för denna som Folkart säljer den för är det nog ett av mina bästa fynd för säsongen.
Otroligt kvinnlig modell med underbar 40-tals känsla och design.
Underbart foder med vacker spets.


Gillar skarpt att de sytt fast Odd Molly-tagen INNANFÖR kappan och inte utanpå, detta måste vara en nyhet. Har aldrig noterat detta innan. Är detta något som gäller för all höstens/vinterns kappor, vet ni det?

Perfect match tillsammans med Tri Knit scarf.
Är så nöjd. Hade gärna haft den i andra färger med fransarna syns extremt mycket på den ljusa som annars också var på min önskelista, dvs den i Vintage Chalk. Kan varmt rekommendera denna underbart vackra kappa, särskilt till det facila priset av 1.500 riksdaler ;-D
Ha en fortsatt fin kväll!! Snart blir det tävlingsdags på bloggen....lovar att det blir en supertrevlig tävlig.
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Jag tycker det ser ut till att din också sitter perfekt, och visst är den underbar? Vad har du gjort med fransarna på kragen? klippt bort dom framme? Jag köpte en Merino sweater med denna veckan och då var tagen på insidan.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den sitter jättesnyggt på dig! Jag gillar den färgen också, köpte Eden Melton coat. Mer åt blågrå hållet enligt mig. Etiketten sitter på insidan där med, hurra för det!!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej
  Vad fin du är!! Jag letar efter den i storl 1 i chalk . Älskar fransar!!!
  Ja det är nytt för i vinter utan OM Märket så synd , jag älskar dem. Swain Tweed Coat har ju inga märken heller och inte Dish Blouse Merino Sweater Saga shimmer dress den i organza . jag har srättat bort dem på insidan och sytt fast dem på utsidan, jag vill att de ska vara där, så finns det någon som inte vill ha tar jag gärna emot OM tyglapparna , haahaa.
  ha det gott
  MVH Cia

  SvaraRadera
 4. Hej

  Du har bytt igen ser jag bakgrund. Den var snygg!!!
  Snygg jacka!!!

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vad är det du har gjort med fransarna? Berätta snälla du!
  kram

  SvaraRadera
 6. Hej tjejer!! Tack för fina kommentarer!
  Hilde/Silverdeer: jag har helt enkelt färst fransarna på baksidan, tog ett tag men det var det värt! 6 stycken på varje sida, sena klippte jag bara av de som korta avsluten och den blev PERFEKT enligt mig, mer stilren framifrån och supertuff bakifrån ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 7. "helt enkelt fäst dessa på baksidan...." skulle det ju stå! SORRY

  SvaraRadera
 8. Jättefint! Tack!
  Och du, som vanligt är du jättevacker.
  Jag väntar på en likadan kappa från Countrydreams i stl 2, 1800 kr men ändå ett fynd! Hart du förresten kvar Signistklänningen i svart till salu? Är på din blogg varje dag! kram igen.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER