lördag 22 januari 2011

GÅRDAGENS FREDAGSOUTFIT - HUNKYDORY & FILIPPA K

Här kommer gårdagens fredagsoutfit. Min älskade Hunkydory kavaj och mina gamla högt älskade Filippa K jeans. En bra kombo. Ledigt men ändå elegant. Ni får se dessa tills jag lyckats klä mig och ta bilder på dagens outfit och dagens kombo. MÅSTE BARA TIPSA! Såg att just denna vackra kavaj finns kvar på TINTIN STYLE till 50% REA. Ett riktigt fynd om jag får säha det själv ;-D


Återkommer med dagens outfit och dagens budget outfit.
Ha en fortsatt fin lördag!!
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Mycket snyggt på dig, passar dig så bra!!
  Jag köpte en militärgrön Hunkydory kavaj på rean nu (75%) med snoddarna i sidan, (kommer ju aldrig ihåg namnen..) o snygg ryggsida.
  Ha en riktigt skön o mysig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. NICE!!! Grattis till ett fint köp :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER