söndag 23 januari 2011

DAGENS ODD MOLLY - PÅ KALAS

Jag är så glad att jag lyckades få tag på denna klänning till slut till ett bra pris. Mina två Saloon Dresses (i rött och blått) är bland mina mest älskade plagg. Har förstärkt dessa i ryggen ordentligt så nu ska de hålla även om jag hatar slitningarna i själva tygget som man lätt fastnar i.
Förutom vackra Saloon dress har jag mitt egendesignat halsband, Humanity for All armband, Chrysalis minigown och dolce skirt under.

Hoppas ni har haft en lika skön helg som jag! Jag hoppas denna vecka blir en bra vecka för sedan kommer det att bli ett par intensiva tre veckor men MYCKET resande för min egen del och betydligt mindre tid för bloggande och outfits. Jag kommer försöka ha ett inlägg om dagen om det går men bli inte besvikna om min närvaro kommer att minska dramatiskt under en viss tid. Så är det, det verkliga livet tar mer plats den kommande tiden och jag behöver fokusera på jobbet.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Saloon dress är så fin!
  Jag köpte strapen istället och det som är lite synd på den, är att de underbara blommorna inte finns på framsidan..

  Stressa inte för mycket bara för att hinna göra inlägg. Vi väntar tålmodigt!

  Kram

  SvaraRadera
 2. En mycket vacker klänning och du klär verkligen i färgen ( fast man inte ser ditt ansikte ) så ser man på en gång att det är DIN färg :)

  Maggan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER