fredag 7 januari 2011

DAGENS OUTFIT - ETT HET TIPS!!!

Idag vill jag visa upp en kavaj som är otroligt mycket "Odd Molly-holic". Kavajen kommer från Rebel Cashmere och finns nu till 60% REA!!! hos TINTIN Style, ni hittar den under JanuariREA och under kategorin "Ytterplagg". Missa inte detta fynd. Helt normala i storlek, jag har själv storlek 38 i min. De går inte att knäppa men just denna modell behöver inte heller knäppas tycker jag. Otroligt kvinnlig passform och otroligt snyggt ihop med lite längre blusar/tunikor.

Här ser ni den tillsamman med Tri Knit Scarf i rose och Tutu T88. Gillar kombon mellan militärinspirerad kavaj, elegant guldsjal och romantiks blus.


Till och med ryggen är otroligt snygg och kvinnlig!!

Måste även tipsa om denna OTROLIGA kavaj från Hunkydory som nu är nedsatt till 50% REA, ett RIKTIGT FYND!! Har den själv och jag älskar allt med denna kavaj/jacka. Otroligt vackra detaljer.

Militärinspirerade kavajer har ett evigt modeliv, precis som riktigt fina jeansjackor, de kan ALDRIG bli omoderna. Dessutom är just dessa två jackor/kavajer helt tidlösa i sin design och passform. Helt enkelt bra basplagg!

Ha en fortsatt fin kväll!!
Nu börjar helgen och mina sista dagar av ledighet drar mot sitt slut.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Åååå vad fina de är båda två. Rycker riktigt i klickfingret, såg att det fanns i min storlek kvar. Perfekt som jobb-outfit och du har matchat det så fint idag. Ser möjligheter att ha den både som du lite romantiskt till lång tunika eller blus och med enkel topp och slitna jeans för lite "tuffare" stil. I like this a lot :-)
  Hoppas du får en fin kväll
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Tack för superfina tips på kavajer. Synd att jag inte riktigt är en kavaj person, brukar säga att alla karlar på mitt jobb för stå för det svarta och jag står för det färgglada :-)

  Superfint med tri knit scarf till denna kavaj. Det lättar verkligen upp och ger ett mjukare intryck. Jag ska absolut ta mig en titt hos Tintin.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Sååååå Odd Molly-holic! Vackra, vackra, vackra! Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER