onsdag 26 januari 2011

DAGENS MYSKLÄNNING - ODD MOLLY MAH-JONG DRESS

Idag hade jag en UNDERBART trevlig lunchdejt med en kär Odd Molly syster, finaste Mollie med bloggen Mollie Once in a Lifetime. Vi åt gott och pratade konstant under vår lunch. Var otroligt stressad och sen när jag kom men var glad och mindre stressad när jag gick. Tack för en trevlig stund fina Mollie, det får vi göra snart igen!! När jag kom hem efter en tuff dag på jobbet, hämtning på dagis/skola och skulle slappna av, byte jag om till denna mjukisoutfit.
"Städrocken" Mah-Jong Velour Dress i Vintage chalk i storlek 2 har jag länge varit skeptisk till men nu när jag för ett tag sedan hittade denna på en utförsäljning till ett bra pris bestämde jag mig för att testa denna. Ni kanske anar vid det här laget att jag gillar Vintage Chalk ;-D

Gillar att man kan variera denna och knyta i ryggen, framtill eller ha den helt uppknäppt med bara bandet som skärp framtill. Tillsammans med en underklänning som jag har (Lacie Strap dress) eller till leggings/stretchjeans.Gillar den fina puffärmen på denna.Här blir den nästan som en koftklänning och jag kan tänka mig att testa den med mörkare plagg under, leggings och uppnäppt så här.

Nu ska jag natta mina små prinsessor och snart ska jag avslöja en trevlig nyhet för er....snart.
Ha en fortsatt trevlig kväll. Imorgon samlar jag ihop alla mina TILL SALU PLAGG under ett inlägg och så får vi se om någon är intresserad annars åker de troligtvis ut på Tradera när jag får lite tid över.
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Du är så fin i din MahJongh. Den är toppen att bära lite öppen över chrysalis och leggings./K

    SvaraRadera
  2. Du är jättefin i din städrock. Lite ovanligt att se den i vintage chalk. Jag har den i marinblått och den har ju funnits överallt. Jag gillar den också skarpt!!

    Nästa gång följer jag gärna med på er lunch, skulle vara så trevlig att träffas. Vapiano, vad säger ni?

    KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER