onsdag 12 januari 2011

BY FAITH......LJUVLIGA PLAGG

Måste bara tipsa om detta fina märke: by Faith som har otroligt fina romantiska, prisvärda plagg! Hittade två fina par mammeluckor och en fin koftblus. Mammeluckorna kostar ca 250 kronor/st och blusen/koftan ca 350 kronor. Otroligt prisvärt med tanke på alla fina detaljer och de fina spetsarna.
Den ena paret beställde jag i färgen vintage rosa (som är samma färg som Odd Mollys Rose).

Otroligt söta till sommarens tunikor och kortare klänningar. Hade inte tänkt ha dessa synliga i sin helhet då de är ganska genomskinnliga. Inte särskilt höga i midjan och ganska normala i storleken.


Blusen är otroligt vacker i sin passform och i alla sina detaljer.
De vita är minst lika ljuvliga och användbara, här har jag kombinerat dessa med min vackra x-stitch dress. Kommer bli så fint i sommar.


Massor av spets för en mycket liten peng. Kan varmt rekommendera detta fina märke!!
Fick även mitt fina REA-paket från Provrummet idag. Lovar vissa upp fina plagg därifrån snart. Ha en fortsatt fin kväll.
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. VilKa snygga ben du har snygging! Kram hoppas att du mår bra. Lunch snart? Kram

  SvaraRadera
 2. Hahaha, tack vännen!! Absolut!! Vi kan väl höras av i nästa vecka, jag ringer/sms:ar dig ;-D
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 3. Så somrigt du har hos dig idag :-)
  Gillar blusen och mammeluckerna och till bra pris!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vackra inspirerande kvinna där, du visar så underbara kläder !!!!!
  TACK!

  SvaraRadera
 5. Hej
  jag vill be om ursäkt - skickade en så sur kommentar till dig igår. Jag tycker i och för sig inte om de där mameluckerna men det finns inte någon anledning att skicka en sur kommentar för det. Jag var sur över något helt annat och så fick du det!! Ber om ursäkt igen! Och igen!/Maja

  SvaraRadera
 6. Hej Maja: Uppskattar ditt mod, att kunna gå tillbaka och be om ursäkt. Så är det ibalnd, alla gillar vi olika saker, det viktiga är att kunna respektera att vi alla tycker olika. Ha en fortsatt bra vecka!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 7. Hej Mollyholic ! Vilka söta mammelucker ! Jag ska beställa dem men jag är osäker på storlekarna. Jag drar ca st 38 på byxor, st 1-2 i oddm nederdelar, undrar om small räcker då ? Jätteglad om du har tid att svara.
  Kram Pjollret

  SvaraRadera
 8. Hej Pjollret: tror du kan ha Small, själv brukar jag ha st 3 i OM:s byxor och st 2 i kjolar. Jag beställde st L i mammeluckerna men jag hade kunnat ha st Medium, så Small borde räcka för din del.
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 9. Tack snälla för hjälpen !
  Pjollret

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER