lördag 8 januari 2011

ÅRETS TREND: DRAPERINGAR - PRAIRIE UNDERGROUND

Är för tillfället ganska irriterad på Amy som har Fitts & Company, där jag hade bestället den 14 december två varor av henne och betalat men där det NU IDAG framkommit att hon inte har haft varorna hos sig och att de fortfarande inte kommit......AAARGH. Detta har aldrig hänt mig tidigare och jag hatar när kommunikationen inte funkar men ett märke som jag upptäckte tack vare Amy's shop är det ljuvliga märket: Prairie Underground. Har köpt två Hoodie/Kappor från detta märke via Amy och jag ÄLSKAR dessa. Dessutom är de OTROLIGT trendiga. Med tanke på att årets stora trend heter: DRAPERINGAR så känner jag mig oerhört inne ;-D Denna åkte på ikväll när jag skulle kocka. Snart ska vi sätta oss och äta min "prisbelönta" gryta, dvs mina älskade och alla gäster som smakat denna älskar den och lovordar den. Kan tyvärr inte dela med mig av just detta recept som gått i släkten och som är en välbevarad hemlighet som prinsessorna någon dag ska lära sig och föra vidare i generationer ;-D

Detta är ett amerikanske märke, som två tjejer från Seattle designar i ekologisk bomull. Otroligt genomtänkta och väldigt vackra plagg. Framförallt väldigt figursmickrande och kvinnliga.


Dessa kostar ca 1.500 kronor och visst är det ett saftigt pris men för den designen man får tycker i varje fall jag att det är värt det!
Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Oj vad snygg! Den gillar jag skarpt! Hade inte en tanke på att den snygga kragen kunde bli en huva, fiffigt!

  Himla trisst med Amy. Ni verkar alltid ha haft mycket bra kommunikation så detta kändes rätt otippat... Surt när man förväntar sig något och inte får besked.

  Tråkigt för Amy men hon har fått rätt mycke klagomål på sistone...många har slutat att handla hos henne tyvärr.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh, ursnygg huvtröja!! Så smickrande för figuren! Håller på att gå ner och när jag nått mitt mål är denna en storfavorit för vad jag ska köpa mig!

  Hälsningar från Sävedalen

  SvaraRadera
 3. Du hittar alltid så snygga plagg! Men så har du ett makalöst sinne för stil!
  Tack för tips!!!

  SvaraRadera
 4. Hm, intressant med Amy-kritiken, jag har beställt varor från Fitts & Company i tre omgångar och samtliga gånger har det varit så att varorna inte funnits på plats när jag betalat! Trodde bara det drabbade mig. Väntar nu på svar ang. sista köpet... Otroligt irriterande. Bra att du skriver om det - ska också göra det.

  Och snygga combos som vanligt!

  oddmollytigern.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Läckert- tycker faktiskt du passar bäSt i dina midjeframhävande outfits och därför är jag skeptisk till just wigwam på dig ...om inte matfrossa pågår. Nu tips- brantings sommarkollektion i linne. Jag är också midjefixerad men med lite mindre förkärlek för extremt söta detaljer. Passformen är iaf grym på många plagg och linne så sjukt läckert år efter år. Rek dig kolla dessa!! Tack för en härlig blogg/ ett acne& COS & lite OM-fan...

  SvaraRadera
 6. den ar sa fin pa dej, sag att Amy har haft den pa sej. Jag kanner mej ocksa frusterard pa Fitts & Co. faktiskt. Kommunikationen har varit ur dalig pa sistone och det tar evigheter att fa hem varorna. Blir lite trott. Ger henne en chans till...I alla fall sa klar du i allt, alltid sa kul att kika in hos dej! kram :)

  SvaraRadera
 7. Väldans söt vardagsoutfit ! Angående Amy på Fittsandcompany så har jag lovat mig själv att aldrig beställa där mer. Hon har klantat sig 90 % av alla gånger jag har beställt där. Glömt av att skicka mina varor. Ingen info när varan är slutsåld. Skickat fel storlek till mig och då har jag i min tur skickat detta plagg till rätt person och inte ersatt mig riktigt för detta. Mycket långa leverans tider etc.
  Kram Pjollret

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER