tisdag 11 januari 2011

VACKRASTE BARNPLAGGEN FRÅN CHILL NORWAY

Måste bara tipsa om de finaste, sötaste barnplaggen som kommer från CHILL NORWAY. Nu har det börjat dyka upp bilder på dessa. Mina prinsessor har ett fåtal plagg från Chill Norway och jag kan lova er att får de själva välja så är dessa plagg som åker på, helst VARJE DAG. Jag gillar att kvalitén är så pass hög att man kan tvätta dessa utan att de blir fula, tråkiga eller slitna.



Så otroligt flickiga och fina barnplagg. Rymliga och fina, perfekta för barn att leka i. Inget tajt och kortkort. I LOVE CHILL NORWAY!!
Ett tips till alla ni som är sugna, jag vet att fina Carina på NANTUCKET beställt en HEL del av Chill Norway vår/sommarkollektion till båda mammor och barn. Tror även TinTin Style tagit in en del av Chill Norways barnkollektion. Själv vet jag att det kommer att bli några av dessa fina barnplagg ;-D
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Jättesöta barnkläder. Jag har faktiskt inte köpt ett enda CN plagg till tjejerna. Försöker blunda för detta märke så länge det går :-)

    KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER