tisdag 25 januari 2011

ODD MOLLYS NINOTCHKA-KLUBB - KOMBOSSAR

Idag tänkte jag ansluta mig till Odd Mollys Ninotchka-klubb, dvs alla vi Odd Molly tolkiga tjejer som gått och upptäckt denna juvel först på REAN. Min köptes från fina Anna på COUNTRY DREAMS och det var blixtsnabb leverans av denna hem till mig. Tog slut snabbt men jag såg ikväll att det fortfarande fanns en svart i storlek 1 och en i Vintage Chalk i storlek 2. Detta plagg är LJUVLIGT och otroligt användbart, en perfekt kombo om ni frågar mig. Här tänkte jag bjuda på ett par kombossar som slog mig direkt när jag började prova detta underbara plagg.

Ninotchka, Persuation Top och Lacie Strap dress samtliga i Vintage Chalk. Ninotcha dress här i storlek 2, den är smal precis vid höfterna så en 1:a hade suttit konstigt på.


Nästa på tur är en annan given kombo med Lovely knit i Victoria och Lacie Strap dress under.

Exakt samma färg på bandet och Ninotchka dress.

Här ser ni hur fint Lacie och Ninotchka dress passar ihop ;-D ME LIKE!

En anna fin kombo är tillsammans med cashmere koftan Believable cardigan.


Persuation top, Ninotchka dress och Spinner silk skirt. Verkligen underbart elegant och uppklätt.Sist men inte minst en underbar kombo at samma plagg men där underkjolen är byt mot Plath Skirt i Vintage chalk. Lite mindre uppklätt men lika vackert.Hoppas ni fått lite kombotips. Om ni få möjlighet att inhandla denna Ninotchka dress på REA eller Tradera så rekommenderar jag er att testa den. Verkligen Ljuvlig!!
Ha en skön kväll!!
KRAM!!

14 kommentarer:

 1. Den e fin men tycker det blir too much med allt det andra.
  Men smaken e som baken.

  SvaraRadera
 2. Hej Hoffsa: Visst är det tur att inte alla tycker lika ;-D Jag har en ganska utpräglad stil så detta passar mig, är inte alls lagd åt det minimalistiska hållet.
  Lycka till med letandet efter alternativ till Oak Coat, har inte sett några i samma stil OCH billigar i någon butik men lovar att tipsa om jag ser det.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Hi hi - väldans bra klubb det här! Även jag har Lacie strapdress men hade inte tänkt på att kombinera så här. Jag har ju haft min Ninotchka tillsammans med just den här LK'n och älskade den kombinationen. Jag tycker det var ursnyggt med Persuation Top överst!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Den är verkligen en riktig godbit och tack för att du bjuder på alla olika kombinationer - vackert och inspirerande - som vanligt
  Kram!

  SvaraRadera
 5. The Odd Molly Persuation top is lovely and so luxurious in 100% silk and cotton lace. Even more beautiful in person than in pictures. I have it on sale on my website in Vintage Powder. www.fullcirclestar.com
  Sizes 1, 2 and 3
  I love the way you have layered it up.
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 6. Jag tror jag svimmar lite varje dag när jag ser dig , du kan verkligen din sak när det gäller kläder , kan nästan svära att du skulle få ihop en bedårande kombination oavsett vart kläderna skulla komma ifrån , har man stil så har man . Läste en sak för ett tag sen som var så bra och det passar verkligen in på dig : Modernt blir omodernt ... men adrig stil !!
  Maggan

  SvaraRadera
 7. Å man tackar för alla tips. Du är verkligen jättefin i alla kombos. Nu är det bara Ninotchka jag har, men jag ser genast flera möjligheter för den nu.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej vacker! Du är som vanligt vacker!! Kram ps vad ska du ha på dig i morgon?? Så jag kan härmas lite ;))

  SvaraRadera
 9. Allt klär en skönhet- på mig blir det alltid lite av 'to much' när spets och smycken kommer in i bilden :(

  More is less passar mig bäst

  SvaraRadera
 10. Det är som jag alltid säger...stil har man det köper man inte!=) Oxh DU har STIL i allt...så supersnygga alla dessa kombosar idag! Lovely!

  Kram!
  Adela

  SvaraRadera
 11. Supersnyggt! Vad roligt att se alla kombos du bjuder på. Jag äger knappt ett enda plagg i den här färgen, jo en wigwam som du vet :-)

  KRAM till dig

  SvaraRadera
 12. Du gör jättebra kombinationer, man är ju så dålig i bland även om man har mycket kläder hemma.

  Vilket märke var det på kjolen längst ner? Odd med? Supersöt!

  SvaraRadera
 13. Hej Modefantasten, japp alla kjolar är från Odd Molly. Den sista Plath skirt gick på REA för ca 350 kronor. Ett KAP!!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER