lördag 29 januari 2011

VINNARNA AV HUMANITY FOR ALL ARMBANDEN ÄR......

Igår stängdes tävlingen. Hela 100 svar fick jag in!! Tack alla ni som lämnat fina och rara kommentarer, de väörmer ska ni veta. Hade velat ge er alla ett armband men nu har jag bara tre stycken att dela ut, tack vare generösa Erica på TinTin Style. Här kommer namnen på vinnarna:Helena-Theodora
vinner det breda armbandet: Come Together

Hilde
& Martina
Vinner vars sitt wrap-around armband

 
Jag kommer att skicka över era kontaktuppgifter till Erica som mailar er och skickar vinsten till den adress ni uppger till henne! Måste erkänna att jag var lite förvånad att inte fler var med och tävlade om dessa fantastiska armband och att nästan hälften av de tävlande har egna bloggar.
Snart återkommer jag med lite kombossar och senare idag ska vi på fest så jag återkommer med dagens fest-outfit lite senare.
Ha en underbar lördag!
KRAM!!

 

6 kommentarer:

 1. Ååh va roligt. Jag som spanat på humanity ett tag men ännu inte slagit till. Antar att detta kommer ge mersmak.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kan jag våga hoppas att det bara var en Hilde med och tävlade. Jag vinner aldrig, så det vore jätteskoj om det var mig:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej fina Hilde: Ja, det är du min vän som vann!! Hoppas du blir nöjd med ditt nya fina armband.
  Ha en fin lördag!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Hej fina!
  Får man fråga om det var jag eller en annan Martina som vann?
  Fantastiskt kul såna fall (:

  Trevlig helg, kraaaam!

  SvaraRadera
 5. Hej Martina: Du kan känna dig ganska säker, fanns bara EN Martina (vad jag kunde se) som anmälde sig till tävlingen ;-D Men som sagt, TinTin Style kommer att kontakta er som vann.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER