fredag 28 januari 2011

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - VELVET JACKET + SWEET HEART MINITANK

Dagens är ett fynd: ett vackert Sweet heart linne från Odd Molly butiken inhandlad på 70% rabatt. SÅÅÅÅÅÅÅ nöjd. Träffade en massa fina Odd Molly systrar där idag: Linaplina & fina Frösötös. Så härligt!! Tack tjejer för en trevlig stund idag!!


Eftersom jag vet att ni är många som undrar så tänkte jag berätta att jag INTE är sponsrad av varken Odd Molly eller någon annan. Men däremot kan jag berätta att jag oftast handlar mina plagg på REA eller till stammisrabatt. Jag handlar nog nästan aldrig plagg till fullpris. Nu ska det firas med Champagne. Mitt nya jobb blir verkligen en nystart!
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. TACK själv!! Den här sammetsjackan hade jag gärna hittat på OM butiken idag. Har spanat efter den hela vintern. Så himla fin!

  Hoppas champagnen smakade!!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Jättefint linne. Är nyfiken på vart denna Odd Molly butik ligger som har så bra rea. :)

  Mvh
  Terese

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER