söndag 23 januari 2011

DAGENS BUDGETTIPS - NOA NOA & PROVRUMMET

Idag ska jag visa upp lite bilder på kombon jag fick ihop igår. Två vackra plagg som tillsammans inte ens kommer upp i kostnaden för 1 Odd Molly plagg. Blusen kommer från PROVRUMMET och heter Eugéne Blouse i Svart, storleken är Small. Kjolen är inhandlad på Noa Noa´s 70% REA och kostade under 300 kronor.

Ni får ursäkta de vita BH-banden som syns under....SORRY

Ja, ni får ursäkta de bara, bleka benen också men det är så jag springer omkring hemma. HATAR att ha på mig strumpor/strumpbyxor.
Storasyster 7 år tar alla mina helkropssbilder och jag har lovat henne att om hon fortsätter och är lika intresserad och duktig på att ta foton (ja inte BARA av mamma då) så ska hon få en egen kamera när hon fyller 8 år. Ni kan tro att hon jobbar på att få den där kameran ;-D
Ha en fortsatt fin söndag! Vi ses lite senare med dagens outfit.
KRAM!!

1 kommentar:

 1. Hej

  Snyggt!!!

  Din tjej är duktig på att fota. En av mina döttrar fick i f.present en kamera. Så hon har fotar så mycket hon kan. Mest djur & natur.

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER