måndag 31 januari 2011

GÅRDAGENS FINA ODD MOLLY KLÄNNING - BLUESKIES TIE DRESS

Här kommer lite bilder på gårdagens fina Odd Molly klänning från vårens kollektion: Blueskies Tie Dress. Har storlek 2 på denna och den känns som en helt normal storlek 2 (dvs 38). Mycket vackert snitt på denna och under har jag min ytterst användbara Lacie Strap dress.
Perfekt som jobbklänning tillsammans med en svart kavaj över.Ytterst kvinnlig modell. Nu kommer jag bara att synas ytterst sporadiskt ett tag framöver men jag lovar som sagt att komma tillbaka med förnyade krafter ;-D
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Den här klänningen är så fin och klassisk, håller med dig om att det är en perfekt jobbklänning. Jag ska nog hålla span på denna framöver...

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Fin på dej den är! Inte råkar du ha tröttnat på denna? Söker efter en sådan:)

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER