fredag 7 januari 2011

SMINKTIPS & CHILL NORWAY

Idag vill jag passa på att tipsa om ett relativt nytt svenskt mineralsminksmärke, nämligen Fjällström. De hade ganska nyligen en kampanj på Campadre där jag passade på att shoppa en del av deras produkter. Deras mineralpuder hade jag redan provat i samband med ett evenemang som Provrummet hade i Stockholm i höstas. Sen tänkte jag även visa er de produkter som är mina favoriter och som jag använder varje dag. Ni kan inte se mitt ansikte men jag kan lova er att jag är mån om mitt ansikte, har varit det sedan jag var 17 år. Har alltid satsat på bra hudvård och bra smink, tro mig, det betalar sig i längden.

Jag har testat Fjällströms mineralpuder i färgen "Nobel Strength" (kostar ca 279 kr), denna har ett helt annat skimmer än t ex I.d. Minerals eller YoungBloods mineralpuder som jag tidigare använt i åratal. Det verkar vara skimrande partiklar i denna som gör att den inte blir lika matt och livlös som andra mineralpuder. Den är dock inte lika täckande som dessa heller så man får applicera den ett par gånger om man vill ha det mer täckande. Känns verkligen att den smälter in i huden efter ett tag. Jag har även provat Kabuki-borsten från Fjällström (kostar ca 249 kr) som är mycket mjukare och kompaktare än I.d. Minerals som jag sedan tidigare. Dock tycker jag att min lilla kompakta precisionsborste från YougBlood är strået vassare när det gäller täckning och mjukhet. Den vita asken är en vacker Rouge som heter "Peach Pink" (kostar ca 159 kr) och som ger en vacker naturlig färg på kinderna. Är ni nyfikna på bra mineralsmink från Sverige kan jag varmt rekommendera detta nya märke. Kan inhandlas direkt via deras nätbutik där frakten är 39,90 kr. Svårt dock att veta vilken färg man ska ha om man inte testat denna IRL, kanske kan man maila och fråga.

En storfavorit hos mig är CLINIQUE av den enkla anledningen att de gör mycket bra och prisvärda produkter, allt från hudvård till smink inhandlas från just Clinique. Älskar också Kanebo men tyvärr har priserna skenat iväg och därför inhandlas inte dessa alltför ofta längre, annars älskar jag deras foundation puder.

En annan nyhet som jag tipsat om innan är CLINIQUES nya mineralpuder, mycket puder för pengarna och smart fördelarmekanism. Denna varvar jag med förutom Fjällströms mineralpuder.

Nu till Dagens hemmaplagg: CHILL NORWAY Braid Dress i storlek Medium. Denna är tillverkad i frotte och jag ska erkänna att jag först var ganska tvecksam till denna men efter att ha provat den och synat detaljerna vet jag att denna kommer att bli en favorit.


Jag har plockat bort det flätade bandet i halsringningen, trivs bättre med den så här.

Vackra detaljer som vanligt.

Fin rygg!Vackraste spetsdetaljen på ärmen. Det är just detta jag älskar med Chill Norways plagg, de genomtänkta lyxiga detaljerna......LÄNGTAR till våren/sommrens kollektion som jag redan ögnat å och där jag villigt kan erkänna att jag kommer att shoppa en hel del av. Kan tipsa om att just fina Carina på NANTUCKET tagit in MASSOR av vårens/sommarens finas CHILL NORWAY kollektion. Har redan förbokat den ljuvliga OAK COAT i sammet (beige) från Nantucket, tänker INTE MISSA den denna gången.
Ha en fortsatt fin dag!! Återkommer lite senare idag med lite fler kombotips.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Sitter här och småler för mig själv, vet du att vi använder exakt samma smink :-) Haha kan vara svårt att tro eftersom jag hade sprungit förbi spegeln när vi träffades sista...

  Vad roligt att du hittat Fjällström! Det är min kusin som har startat det så jag har använt hennes produkter ända sedan start. Trivs superbra med det märket och lämnade faktiskt i.d

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej Linaplina: MEN GUD SÅ LUSTIGT!!!! Är fina Malin din kusin??? Va roligt!! Har aldrig sett att du nämnt hennes produkter. Jag är verkligen nöjd och priset är ju superbra, ENDA nackdelen är att det kan vara svårt att hitta sin färg om man inte redan testat dessa IRL.
  Hahaha, världen är liten!
  KRAM fina du!!

  SvaraRadera
 3. Ja så är det, Malin är min kusin. Vi ska nog ses nästa vecka och jag hoppas hon tar med sig lite nya produkter. Hon är så himla duktig på att sminka :-)

  Jag har flera gånger tänkt göra inlägg om hennes produkter så kanske är det dags nu.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hej
  tack för din fina kommentar. Hoppas att allt är bra med dig :-). Fin outfit du har idag. Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER