onsdag 5 januari 2011

DAGENS OUTFIT, DAGENS FYND & DAGENS MÖTE

Idag var jag inne en sväng om jobbet och då passade jag på att på vägen hem titta in på Mathildes Odd Molly REA. Vem stöter jag på där om inte finaste, charmigaste LinaPlina....så härligt med spontanmöte, snack och Odd Molly provning i provrummen brevid varandra ;-D Tack finaste Linaplina för en härlig stund och för bra tips och smakråd. Det måste vi göra om, fast gärna i mera organiserad from;-D
Visar dagens outfit och två av mina fina fynd.....
Dagens outfit var en vacker blus från by Malene Birger....otroligt lyxig och elegant. Nästa ut är mitt fina fynd! En Wigwam i Vintage Chalk i rätt storlek inköpt på 50% REA
Mitt andra REA-fynd är en enkel och billig topp från Odd Molly, tror den heter Duffy Strap top. PERFEKT att ha under den fina Pre-Spring Timeless blusen som ju är ganska kort. Matchar perfekt i detaljerna. Kostade ca 350 på 50% REA.
Nu ska jag försöka få lite ledigt och njuta av ett glas gott rött vin framför en riktig romantisk film!
Ha en underbar ledighet!!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Oerhört fina fynd du djort! Jag är allt lite avis!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej fina du!!! Otroligt roligt att springa ihop på Mathilde, det måste vi göra om men som du säger, i mer ordnade former. Jag hade inte räknat med att träffa någon utan fokus var inriktat på provning med håret i en tofs och osminkad. Ojojoj tänk att jag ens vågade mig ut ;-)

  Vilka härliga fynd vi gjorde! Jag är supernöjd. Har varit borta ikväll men nu ska jag prova för maken. Tack för bra smakråd :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Behöver jag berätta att jag äger två av de plagg du visade:)) Tack för dina fina ord. Stor kram min vän!

  SvaraRadera
 4. Du är lika vacker som alltid! Ville bara skicka en lite hälsn på nya året och säga att du har en riktigt feel-good blog! Jag blir alltid glad och inspirerad när jag läser här!

  SvaraRadera
 5. Jag älskar din blogg och dina fina kläder! :) Wow!!

  Vart köper du dina kläder (speciellt Odd mollyn)?
  Jag bor i Helsingfors och undrade om det finns någon butik här? Jag skulle vara jätteglad om du berättade :D

  Varma hälsningar,
  -Sanniba

  SvaraRadera
 6. Hej Sanniba: Om du tittar på bloggen så finns en massa länkar till webb-butiker, det är där de flesta inhandlas. Dessutom finns det en massa äldre kollektioner på Tradera. Bor inte i Helsingborg, kanske kan du fråga någon av tjejerna som Josanne (finns också länk till henne bland mina listade Odd Molly -bloggar). Hon bör veta, har för mig att hon bor i Helsingborg även Loves Molly bor i närheten har jag för mig. Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER