lördag 15 januari 2011

TIPS: MINERALSMINK FRÅN FJÄLLSTRÖM

Måste tipsa om det fina smink jag provat i veckan från FJÄLLSTRÖM. Beställde en del från Campadre och var så nöjd att jag även betsällde andra produkter från Fjällströms egen webbshopp. Måste därför tipsa om den ljuvliga fina och användbara ögonskuggan/shimmern jag beställt och även den snygga svarta ögonskuggan. Beställde även en concealer.
Överst nära ögonbrynen ser ni den fina shimmer dust på och den svarta ögonskuggan applicerad på den nedre delen samt pålagd nära ögonfransarna med en blöt tunn eyeliner pensel. Ögonfransarna är som de är, inga fylliga fransar här inte.


Här ser man lite bättre hur skuggorna ser ut på. Naturliga men ändå med det lilla extra. Håller förträfligt länge. Usch, va läskigt med närbilder på ens ansikte, särskilt av ögonen man ser verkligen varenda rynka.....BLÄÄÄ.
Hoppas ni har en fortsatt fin lördag kväll!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Snygging, du ska vara glad för dina smilrynkor, det betyder att du har det bra. Sen om jag ska kalla det rynkor är jag inte säker på.. jag tror det heter fina linjer.
  Kram och tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Oj vad snyggt det blev! Som du vet använder jag också Fjellströms produkter. Testade faktiskt Eyedust i veckan och förälskade mig i färgen Tintinalle och Allinde. Roligt att man både kan använde dem torr och blöta.

  Oj, jag behöver nog gå och plocka mina ögonbryn ;-)

  KRAM till dig

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset! Har inte provat mineralprodukter men är nyfiken på om jag tål dom . Kanske ska testa :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej på dig! Supersnyggt lagd makeup. Jag kör ju demanord. Har du prövat något från dem och vet hur de är jämfört med fjällström?
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Måste bara säga: vilka vackra ögon!

  SvaraRadera
 6. Linaplina: Point taken, men har tyvärr ingen tid till det och själv plockar jag bara när det helt flippat ut ;-D

  Lillis goes Odd: jag tror säkert du tål dessa, prova en produkt i taget.

  Theodora: Tyvärr har jag inte provat Dermanord så jag vet inte men jag har provat som sagt I.d, YoungBlood och Exuviance och Fjällströms håller hög klass till rimligt pris.

  4U2: Tack sälla rara för din komplimang!

  KRAM tjejer!!

  SvaraRadera
 7. Åh nej, inte så jag menade. Syftade på mig själv när jag såg dina fina ögonbryn.

  KRAM

  SvaraRadera
 8. Linaplina: hahaha, va man kan misstolka varandra....hihihi....har inte plockat mina ögonbryn (professionellt) på 1 år. Fixar själv när det blir för yviga ;-D
  KRAM söta du!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER