torsdag 20 januari 2011

DAGENS ODD MOLLY & UNDERKLÄNNING HELOUISE

Idag ska jag visa upp min dagens Odd Molly outfit som jag är så nöjd med, om jag får säga det själv ;-D
Dessutom ska jag visa upp en ljuvlig underklänning som fina Tina sytt till mig. Tina har en blogg via vilken man kan beställa denna och andra av hennes kreationer, ni hittar den HÄR på UNIQUE. Denna kostar 500 kronor + frakt om ni är intresserade.
Dagens var vackra men ACK så trådiga, Utena T88. Under denna har jag ett linne från Gina Tricot och halsband från Good Charma. Den är väldigt vacker men irriterar mig på att de inte kan sy kanterna på en så pass dyr blus/tunika.


Över den vackra Utena T88 blusen hade jag idag min nya vackra kappa, Shangri-la Melton Coat och scraf scarf i grått. SÅÅÅÅ snyggt ihop!
Japp, ni ser rätt. Jag var inne en snabb sväng på lunchen i Odd Molly butiken och tittade på vad som var kvar på från REAN. En sak jag vill upplysa er om er att den traditionella spoiler/dolce underkjolen kommer att försvinna i vår/sommar kollektionen och kanske även framöver. Det fanns en hel del av dessa kvar på REAN, de är ju så otroligt användabara och nu blir de ju lite samlarklenoder....så jag kan rekommendera inköp av dessa. Har själv ca 7-8 underkjolar i olika färger och jag använder dessa nästa dagligen.

Ett annat otroligt använbart plagg i min garderob är underklänningen i alla dess former och färger. Här är den vackra Helouise underklänningen som jag beställde från Tina som säljer via sin blogg: UNIQUE. Denna modell som jag beställde är lite dyrare än hennes standardmodell och kostar 500 kr + frakt. Den är väldigt fint gjord, ett riktigt hantverk och snabbt gick det också. Kan varmt rekommendera Tina.


Här ser ni den under min fina vita Wigwam. Perfekt match!
Här har jag sytt dit en Odd Molly rosett istället för det som Tina satt under bysten (hoppas på Tinas förståelse ;-).
Ha en fortsatt fin kväll! Just nu är det sjukt mycket på gång och imorgon kommer jag att lägga upp en tävling! En OTROLIGT trevlig och generös tävling som TinTin Style sponsrar, så MISSA INTE DENNA!!!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Utena blusen är oerhört vacker och skulle självklart ha bott hos mig också om det inte vore för alla trådar...jag står bara inte ut med det. Jag provade den och hängde tillbaka den även fast den satt perfekt!

  Supersöt underklänning. Verkligen duktig tjej!

  Men du, underkjolar, jag såg bara underklänningar när jag var där...fanns kanske två underkjolar som hängde rakt fram när man kom in.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Visst är underklänningen snygg, jag är jättenöjd med min. Tina kan sy, det är säkert.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Bra att du nämner detta om dolce. Min mest använda Molly och jag är inte ens ett stort Mollyfan. Men jag använder de under mina simpla klänningar såsom acne eller hunky dory just för att förlänga. Ska genast spana in fler för jag äger enbart 2!

  SvaraRadera
 4. Du är så himla duktig på att kombinera och det är alltid så roligt att gå in här och titta på alla dina kläder....och kanske köpa en del likadana!;))

  Det finns möjligen ingen av dina läsare som har en Scarf Scarf i Royal att sälja? Alltså den som du har på bilden fast i den färgen som fransarna har!

  Imorgon måste jag ut och jaga fler Dolce kjolar - hjälp!

  Tack för all inspiration och trevlig helg!
  Kram Helen

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER