fredag 21 januari 2011

CHILL NORWAY: MELODY COAT - TO DIE FOR!!!

Kära bloggisar, är såååå glad idag. Det har varit en intensiv dag fylld av en massa intryck och jobb. Måste därför passa på att vissa upp en LJUVLIGT VACKER kappa från CHILL NORWAY. Den är något av det mest stillrena, klassiska och samtidigt nyskapande trenchcoat jag sett på länge. Var tvungen att inhandla den i en lokal butik men jag vet att Lisen.dk har tagit in denna. Har dock inte sett om någon svensk butik tagit in den. Vet att fina Carina på Nantucket tagit in den i den kortare modellen som heter GARDOT JACKET.
Här kommer en liten bildkavalkad så ni får se ALLA fina detaljerna. Tygget är ULL och den är mjuk och stretchig i kvaliten, alldeles ljuvlig!! Otroligt snygga metallknappar och skärp.

Priset landar kring samma som för Oak Coat, dvs kring 3.000 kronor. Inte direkt billigt men absolut värt det för ett så pass klassiskt plagg som denna.


Bara spetsdetaljen på ärmen är ju "to die for".

Samma spetskant längst ner på kappkanten.


Den är helt normal i storlek tycker jag, här har jag en storlek Medium på mig.
Lika snygg när den är ledigt uppknäppt.
Nu ska jag sätta mig framför "Let's Dance" med Storasyster och maken och varva ner....nu är det fredag!!
Ha en underbar kväll och glöm inte att tävla om fina armband!!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Vet du vilka affärer som säljer Chill Norway i Sthlm?
  Vad är det för färg på jackan? Har bara sett den till salu i webbshoppar i mörkblå...och det är knappst "min" färg. Men om din är mörkblå så ser den väldigt diskret blå ut.

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym: Har inte varit runt så mycket men jag vet att Lovely på Sibyllegatan har mycket, TinTin Style och sedan finns en hel del utanför stan. Gå in på Chill Norways hemsida och kolla upp det, där har de listat alla sina återföräljare. Japp, färgen är mörkmörkblå, väldigt elegant!

  SvaraRadera
 3. Riktigt stilren och snygg. En kappa som varar länge.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Snygg klassisk modell i lite nyare snitt! Urfin, passar dig helt perfekt!! Tycker det är så roligt o se hur du klär dig, påminner väldigt mycket om min stil som jag hade tidigare, när jag var yngre. Klassisk, elegant o kvinnligt!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Fina Annelie: Tack för den fina kommentaren, känner mig hedrar ;-D
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Jättefin kappa, men hur många kappor HAR du egentligen? - Lena

  SvaraRadera
 7. Hej Lena: Jag har MASSOR!! Älskar kappor och ytterplagg. Köper oftast klassiska modeller som jag kan ha hela livet om jag skulle vilja. Har 4 stycken Odd Molly kappor/jackor och två stycken Chill Norway kappor. Sen har jag 4 stycken vår/sommar kappor/jackor och ca 5 höst/vinter kappor av andra märken. Vissa plagg är säkert 12-15 år gamla och är älskade plagg. Jag har allt från vackra festkappor till jeansjackor och skidjackor i denna uppräkning. I och med att jag har många ytterplagg, sliter jag aldrig sönder dessa, det innebär att jag förlänger deras livslängd.
  Det är bara att acceptera att olika människor har olika intressen och mitt är mode och kläder ;-D

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER