söndag 30 januari 2011

GÅRDAGENS KOMBO & FESTKLÄDSEL

Beklagar verkligen att jag inte återkom med inlägg som utlovat. Tiden rann iväg och till slut fick jag slänga på mig en klänning och rusa iväg. Kl 17.00 skulle vi vara där och det tog ca 1 timme att ta sig dit så det blev stressigt. Men idag tänkte jag visa upp gårdagens fina kombo och även visa vilken klänning det blev.

Vackra Utena T88 Tunic med den vackra Ninotchka dress i Almost Black under. Kan avslöja att jag fyndat denna och en del andra vackra plagg från samma serie nu när det var 70% REA i Odd Molly butiken. En massa fina ytterplagg var kvar och jag ångrar liiiiiite att jag inte slog till på ett av dessa. Ska faktiskt in på måndag och kika en sista gång.


Här ser ni den fina kanten från Ninotchkan som tittar fram under Utena T88.Ninotchka känns som ett otroligt användbart plagg. Har även fyndat den fina Lacie Strap dress i Almost black som är perfekt att ha under.

Kvällen vackra klänning blev Nymph Dress med Lacie strap dress under (Inte den fina Living Loving som ni ser på denna gamla bild). Lacie Strap dress är nog ett av mina mest användbara plagg från denna säsong.
Nu blir det att vila lite framför brasan, spela spel med mina barn och bara koppla av. De närmaste veckorna kommer att bli otroligt intensiva då jag ska förberedda för överlämning, avsluta projekt och hantera mitt arbete fram tills jag lämnar min anställning. Jag kommer att vara ytterst frånvarande från bloggen. Kommer att försöka lägga upp enstaka inlägg men bli inte alltför förvånade om jag känns avlägsen ett tag. Jag kommer tillbaka med förnyade krafter, det lovar jag när denna period är över.
Ha en fortsatt fin söndag!!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Oh om du hittar fler plagg i nintochka serien i stl 1 på rean får du jättegärna hojta!!!! Kramar

  SvaraRadera
 2. Du är verkligen jättesnygg i både Tutu och Nymphen. Lycka till med överlämningen av jobbet och stressa inte sönder dig gumman.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ninotchkan och Tutu T88 är såååå fina.

  SvaraRadera
 4. Vilken bra kombo - jättesnyggt! Jag blir mer och mer nöjd med köpet av Ninotchkan och även Witnes top som jag är sååå glad att du visade för jag ser massor av kombinationsmöjligheter :)
  Allt gott!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Stil, klass och attityd.

  SvaraRadera
 6. Tack för alla fina förslag på kombinationer med Ninotchkan. Jag fick ju med mig två stycken hem men har inte hunnit fixa kombosar ännu.

  Lycka till med jobbet nu och stressa in med allt. Vi ses och hörs!

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER