söndag 2 januari 2011

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT: WIGWAM I GREY

Ännu en Wigwan åker på idag. Det är kallt och lite murrigt ute. Känner bara för att burra upp mig i soffan med en bok. Över den vackra Wigwamen har jag en vacker cashmere kofta från Zadig & Voltaire (som har några år på nacken) och under vacker underklänning från Abecita (köpt från Ellos). Stumpbyxor från Twilfit.

Gillar lager på lager, framförallt en frusen dag som denna.


Jag fasar för den dagen paljetterna börjar ramla av.....

Storlek 1 på denna och den känns betydligt rymligare än årets 1:or.

Hoppas ni har en skön Söndag.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Mysig outfit idag. Hade ett tag den med paljetter fast i rosa. Gick hela tiden och tänkte på att de skulle ramla av så till slut fick den flytta ( med alla paljetter på).

  Kram

  SvaraRadera
 2. Småler över att vi är olika..väldigt berikande o stimulerande samtidigt! Just paljetterna på Wigwamen var orsaken till att jag aldrig köpte någon i våras! Fast jag tycker det är fint på andra,(o man är väl inte sämre än man kan ändra sig..).
  Du är jättesnygg i dagens outfit!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Älskar paljetterna! och jag kommer att leta efter en grå i vår:)

  massor med kramar och GOTT NYTT ÅR

  SvaraRadera
 4. Åh, om du någon gång får för didg att sälja din grå wigwam så är jag jätteintresserad!

  SvaraRadera
 5. Hej Jenny,

  Den sålde jag för ett bra tag sedan. Brukar dyka upp på Tradera med jämna mellanrum.
  Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER