tisdag 18 januari 2011

DAGENS ODD MOLLY & CHILL NORWAY KOMBO

Idag har det varit riktigt illa....migrän och illamående (kräks alltid som en kalv när jag får migrän pga av smärtan i huvudet). Var dock tvungen att ryka upp mig och duscha/klä på mig för att hämta prinsessorna från dagis/skola, var även tvungen att prata med Storasysters lärare och kunde då inte se ut som ett vrak. Detta blev därmed dagens kombo.
Först ut mitt senaste tillskott i Lovely Knit familjen, LK i färgen Victoria, st 1. Inköpt på REA. Är så förvånad att denna funnits kvar på REAN. Denna färg är ju så fin och passar till otroligt många av mina plagg i Chalk/beiget.

Under denna har jag ett annat REA-fynd, Duffy Strap Top i st 2. Perfekt plagg under koftor och kavajer med vackra detaljer och spets.
Valde sedan att testa tillsammans med min vackra nya Chill Norway kappa som jag beställt från finaste Carina på NANTUCKET som fått in MASSOR av vackra Chillisar i sin butik. Vackra Tri Knit scarf i rose passade perfekt till även om de inte alls är samma färg, gillar den mjuka brytningen och matchningen med det guldiga.
Till detta mina underbara bruna Primenboots i färgen TESTA. LOVE THEM! Ett av mina bästa skoköp EVER men jag provade och velade länge, det ska man med så pass dyra skor.

Det var allt för mig. Nu ska jag in och mysa med mina prinsessor ett tag. Sedan ska jag se om jag orkar jobba några timmar.....är fortfarande inte riktigt på helt klar i huvudet, migränen ligger och lurar trots allt medicinering, dessutom är jag lite yr och illamående fortfarande.
Hoppas ni alla mår betydligt bättre än mig!!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Oh my good så fiiiint:) Har lyst på alt:) Iallefall kåpen og støvlettene:) God bedring. Klem

  SvaraRadera
 2. Kappan är verkligen bedårande. Sååå sugen på en sån eller Josephine...Och underbart matchat har du gjort.

  Krya på dig fina du! Hoppas huvudvärken går över snart
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Kappan är hur fin som helst, så vacker. Och scarfen passar perfekt till.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Usch då, stackare där! Om det är någon tröst så är du den snyggaste "sjukling" jag sett! Mycket fint med sjalen o kappan, även LK,n o linnet!
  Krya på dig,
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Din stackare, jag plågas också av hemsk migrän. Idag är jag bara snurrig i huvudet pga dålig sömn, maken kom hem mitt i natten.

  Åh vad fin Tri knit är. Love it!!

  KRAM och krya på dig

  SvaraRadera
 6. Så fina inköp!!! LK i den färgen är jättefin. Norway oak är så hiiiiiiiimlans fin att jag är lite smågrän i ansiktet nu.... Det materialet vågar jag mig inte på med 2 små barn så jag får sykta ett par år till.
  Ha en fin kväll och hoppas du kryar!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Krya på dig fina du!
  LK i Victoria är FIIN!

  SvaraRadera
 8. Jättefint! Jag älskar kappan! Måste kolla om jag kan köpa den!
  Kram sy-Ullis

  SvaraRadera
 9. Hi. I love the cami that you are wearing under the Lovely Sweater. Could you help me find it? Thanks!
  Colleendumont@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Hoppas du mår bättre! Jag lider också av migrän och vet hur fruktansvärt det kan vara men oftast får man bara "bita ihop". Oerhört snygga klädkombinationer i alla fall - vilket ju kan få en på något bättre humör ;) Mia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER