torsdag 13 januari 2011

TIPS PÅ PRAKTISK UNDERKJOL

Tänkte bara snabbt tipsa om denna fina och praktiska kjol från PROVRUMMET som jag beställde tillsammans med några andra REA-fynd därifrån. Maggie Favorite kjolen har jag inte testat tidigare så jag kände att det var dags att testa denna. Kan varm rekommendera den under tunikor och kortare klänningar.
Ja, ni får ursäkta de nakna fötterna men ni får föreställa er att det är sommar och varmt ute ,-D
Superfin att kombinera ihop med odd Mollys X-stitch dress. Jag har fått frågor om x-stitchen och storlekar. jag har alltid haft st 2 på mina. Visst är det lite gravidvarning men med åren har jag förlikt mig med modellen och det stör mig inte längre att de putar lite framtill i tygget. Det är en smaksak om man kan leva med det eller inte.

Tror verkligen denna underkjol kommer att bli användabr i sommar! Kostar 350 kronor och är verkligen ett fynd.
Ha en fortsatt ra dag!!
KRAM!!

1 kommentar:

 1. Hej fin blog du har vill bara göra dig uppmärksam på vår butik på Sibyllegatan som heter Lovely vi har precis fått en leverans av Chill Norway vår kollektion...Varmt välkommen in..
  Nedan text är ifrån Facebook "Lovely Stockholm"

  Wow...

  Fantastiska Chill Norway har landat sin första leverans i LOVELYs vårfina butik... Varmt varmt välkommen in till oss på Sibyllegatan 22

  Love and Peace

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER