tisdag 30 augusti 2011

CHERIE SLIP FRÅN PROVRUMMET

Igår fick jag även fint paket från PROVRUMMET, klänningen Cherie Slip i färgen svart. Storleken är normal, jag har tagit storlek M på denna och den sitter perfekt. Provade den direkt till Madicken koftan från tidigare säsong och till den fina JOJO dress i svart från tidigare säsong som nu finns i storlek M på REA. Älskar denna fina klänning och med underklänningen under blir det verkligen perfekt!
Här tillsammans med koftan Madicken (från förra sommaren)


Skön passform och vacker spets

Här under den fina JOJO dressSen får ni inte glömma eller missa att SKJORTAKUTEN har fortsatt fina rabatter (15-20%) denna vecka fram till den 2 spetember, missa inte det. Ni hittar all info HÄR!!!
Ha en fortsatt fin dag. Måste få avslöja att jag beställt lite fler plagg från Johnny´s Boutique som jag väntar med spänning på. Ska bli otroligt kul att få prova dessa och se om jag lyckas klämma mig i dessa trots sommarens extra kilon ;-D
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Mycket snyggt.. Alla kombinationer =)

  SvaraRadera
 2. Hej kommentera gärna minst 3 inlägg i min blogg för att peppa tjejerna och killarna som är med.

  Kommenterar du så kikar jag gärna in i din blogg igen och läser igenom mer noggrant ;) och kanske gillar jag din blogg så mycket att jag lägger till den i "bra bloggar" i min blogg så mina 500-1000 beöskare kan hitta till dig också.

  Mvh Bodypalace – en blogg där alla är vackra & unika
  (ursäkta reklamen men jag ser den som positiv, vill att så många som möjligt ska hitta till bloggen för se budskapet jag vill sprida och motverka kroppsidealen som media spyr ur sig)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER