söndag 14 augusti 2011

EN KOMBO TILL OCH LITE TANKAR KRING KONSUMTION AV ODD MOLLY

Glömde visa en favoritkombo till Rosanella 3/4 blouse, en private tank i samma grundfärg och den vackra spoiler underskirt i choco. Skulle nog inte våga mig utomhus med denna tunna underkjol men hemma är det toppen.

När det gäller lite av mina tankar kring hur vi bloggare är med och triggar igång mångas shoppingbeteende så är det på både gott och ont. Klädindustrin behöver köpare, små företag som t ex Odd Molly (de är trots allt små i internationella mått mätt och jämfört med de stora kedjorna) kan inte överleva hur länge som helst med halverad aktiekurser, minskande efterfråga och stigande råvarupriser. Jag är gärna med och stöttar mitt favoritmärke även i lågkonjuktur så länge jag kan och så länge jag känner att de fortfarande har en stil och plagg som passar just mig. Jag köper inte allt som de gör bara för att det är Odd Molly, varje kollektion, varje plagg som jag köper måste passa mig, min kropp och min personliga stil. Jag köper inte Odd Molly för att jag på det sätt ska känna mig "rätt", tvärtom tänker jag alltid till och prövar om Odd Molly fortfarande får mig att bli förälskad innan jag köper ett plagg. På sista tiden har jag rensat bort plagg som antingen av storleksskäl måste bort eller plagg som helt enkelt inhandlats för att man triggats av andra, t ex andra bloggare men som egentligen inte passar mig och min stil. När konjukturen vänder kommer det att bli tufft för klädindustrin och jag kommer att vara än mer noga med vilka plagg som köps in. Jag vet med mig att det finns en hel del plagg som jag kommer att köpa in från Våren/Sommaren 2012-års kollektion men just de där plaggen som man bara förälskar sig i direkt, som de där speciella klänningarna som Odd Molly är så otroligt skickliga på att göra fanns det inga av. Tunikan: Ceremony tunic, tror jag den heter är däremot ett sådant plagg som väcker det där gamla bekanta HA-begäret och den kommer att inhandlas, garanterat. Vad jag vill ha sagt är att jag, trots att jag är Odd Molly-tokig och har varit så länge, inte slutar ifrågesätta varumärket och dess kollektioner bara för att jag gillat tidigare kollektioner. Sluta aldrig ifrågesätta vad som passar er, er ekonomi, eran kropp och eran stil. Även jag tror att Odd Molly kommer att bjuda på en massa fina plagg även för vår/sommar 2012, jag hoppas bara att de lyckas pricka in sin kundgrupps smak annars kommer det att bli ett tufft år......
Vi ses nästa vecka!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Vilka sunda och bra tankar du beskriver. Kram!

  SvaraRadera
 2. Mycket klokt och bra skrivet vännen!!

  Fina kombos ockå, jag gillar den första du visade :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Mycket klokt och bra skrivet vännen!!

  Fina kombos ockå, jag gillar den första du visade :-)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Kloka ord från en klok kvinna. Tycker det är bra att reflektera och justera med jämna mellanrum. Har nyligen gjort en kovändning i min egen garderob och drastiskt minskat antalet OM-plagg pga att de faktikst inte är optimala för min figur.
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 5. Synes du er bra på å kombinere, og det er vel det som gjør Odd Molly bra...at man kan kombinere fra flere kolleksjoner?

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER