onsdag 17 augusti 2011

MUSIK OCH DANS SOM NI BARA MÅSTE SE!!!

ColdPlay är ett av mina favoritband.....älskar musiken och texterna. Har mycket minnen förknippade med deras sånger. Klicka på bilden så kommer ni till ett klipp från YOU TUBE där "So You Think You can Dance" 2010 hade med en dansrutin men låten "Fix You". Se den och njut.....
Helt magiskt och får mig att gråta varje gång jag ser klippet.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. WOW jag som älskar både Coldplay och SYTYCD hade missat denna! HELT UNDERBAR!!! WOW! Inte ett öga torrt! KRAMAR och TACK

  SvaraRadera
 2. Hej,

  jag läser din blogg varje dag och tycker du kombinerar outfits på ett inspirerande sätt samt skriver om mycket annat relevant också. Jag har aldrig läst att du säljer saker på blocket utan mest på Tradera, dock så har jag själv en bevakning på blocket i min Iphone och har sett en annons med dina bilder på. Det är mycket möjligt att det är din annons såklart men jag ville bara uppmärksamma dig om det inte är din annons. Tack återigen för en mycket trevlig blogg!

  Gillar även jag Odd Molly och flera andra märken och följer flera av dina "systrars" bloggar också :-)

  Mvh Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej.
  Jag är ute efter en marin blå odd molly kofta med ROSA oddmolly text på ryggen. Jag hittar den ingenstans och jag vet inte när den kom ut men jag vill såå gärna ha den.

  Den går ner till rumpan och jag tror man kan knyta den i midjan
  hoppas att du kanske kan hjälpa mig eller vet någon annan som kan?

  tack på förhand
  hälsningar Jennifer Lundberg
  jennifer-lundberg@live.com

  SvaraRadera
 4. Travis är bäst. Inte nog med att han är en fantastisk dansare och koreograf, han är också söt som socker. Fortfarande. Han var dessutom en förbluffande bra domare. Jag kan inte se nog på honom. Synd att han är lite för ung och redan har en pojkvän...

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER