onsdag 17 augusti 2011

GÅRDAGENS STASS INFÖR PROVNING - ETT REAFYND!

Tänkte visa er ett av mina riktigt fina REA-fynd från Odd Mollys egen butik: Tubman v-neck. En helt ljuvlig skapelse som jag inte ens brytt mig om att prova sen den kom, den var med på Odd Molly Modevisning som ett nyckelplagg, den var med i katalogen och i reklam här och var men jag tittade inte på den....såg dyr och opraktisk ut.....tills jag provade den på. Ni har väl läst att den STORA trenden nu inför vår/sommar 2012 är metalic.....japp, jag är hipp och går före trenderna ;-D Så här såg det ut igår.
Den är LJUVLIGT skön på, en blandning av bomull/modal som gör den ljuvligt mjuk. Applikationerna SKA hålla bra även om man tvättar den (sa tjejerna i butiken som själva har den och tvättat den) och den är ett litet konstverk. Jag hade den som en topp under min kavaj på jobbet och till svart kjol.

Här har jag tagit min normala storlek 2 och man ska ta sin normala storlek på denna om man lyckas hitta den.

Ljuvlig passform

Business Chic med en twist ;-D
Ska pyssla lite med provningsinlägg nummer 2 där det finns en del fina kappor och kavajer med ;-D
Ses lite senare!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Top notch! Perfekt jobb-kombo och toppen kan man ju ha till lite finare plagg också för en festligare look. Du är sååå himla fin :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Så fin du är, och även i Sigh skirt såklart. Jag tycker den passar dig hur bra som helst. Nu fattas det bara att du visar upp hela kombon med Rosanella och Sigh skirt.
  Och herregud, prova massage!!! :-D Det är hur skönt som helst.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vivvi: Tack fin du för dina fina, fina kommentarer!!

  Lingonet: Tack rara du!! Jag lovar "uniformen" och förhoppningsvis "Mirka-kombon" (du vet tillsammans med fina Sigh Dress) kommer snart ;-D Vi kanske kan bestämma en dag då alla Odd Molly-tokiga bloggare kör uniformen....det hade varit roligt att se ;-D

  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Den var ju om möjligt ännu snyggare än kjolen! Nu måste jag nog ut på jakt... Du är otroligt duktig på att plocka ut juvelerna och kombinera! Kul ide med uniformen, jag är med :-) Har dock inte rosanellan, men klänningen och kjolen är på plats och just den kombon är superfin (upptäckte jag när jag verkligen inte kunde välja mellan dem...)

  Kram kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER