lördag 13 augusti 2011

NEEE....JAG HAR INGET MISSAT REAN.......

Jag kan aldrig hålla mig borta när det vankas REA i Odd Molly butiken....finns alltid något man skulle vilja komplettera med när det plötsligt är 50% REA. Jag ska erkänna att det inte blivit så många plagg denna gången, framförallt inga, dyra, vackra klänningar eller kappor. Nope, underplagg och leggings förutom ETT plagg som jag upptäckt först nyligen Hook up sleeved tunic i dark berry......så vacker.
Lampskärmsfransarna som jag egentligen hatar tänker jag inte så mycket på, de liksom passar till just denna tunika, det är liksom det som gör denna tunika lite extra. Denna är rak i modellen så man bör ta sin normala storlek, dvs storlek 2 i mitt fall.

Men dessa broderier.......de är verkligen TO DIE FOR...otroligt välarbetade och underbara färger.


Åsså dessa vackra fjärilar....ljuvlig färgkombination och mönster.

Funderar på att sätta ditt två band i midjan så jag kan knyta till den och fa fram lite mer midja....men jag ska först njuta av den som den är.

Förutom denna vackra tunika har jag köpt ett Dareme set med linne och kjol i samma färg som jag VET att jag kommer att ha mycket glädje av, visar dessa lite senare. Ne, nu tänker jag avvakta 70% REAN....då kan man verkligen fynda....om det finns något kvar tills det vill det säga ;-D
Ha en ljuvlig lördag, nu ska jag sätta mig i solen ett tag och njutan av de sista sommarstrålarna.
KRAM!

7 kommentarer:

 1. Jättefin är den trots fransarna. Fin och behaglig färg.

  Enligt vad jag har hört kommer de inte ha 70% rea i OM-butiken utan skicka det som inte säljs vidare till Barkaby.

  kram

  SvaraRadera
 2. Är detta förresten din bild eller bara väldigt lik?
  http://www.tradera.com/ODD-MOLLY-KOFTA-STRL-3-auktion_163003_137519943

  SvaraRadera
 3. Den där tunikan var jag också på jakt efter, men det fanns förstås ingen i strl 3 :-(. Tycker som vanligt att de är smala i ärmarna, annars hade jag också klarat mig med en 2:a. Den är i vilket fall som helst ljuvlig och jag älskar den fina färgen också. Ha det gott! /Christine

  SvaraRadera
 4. Den där lyckades jag också knipa! Jag har den vita sedan tidigare, och tvärtemot vad jag annars brukar tycka så diggar jag fransarna! Tycker precis som du att de liksom GÖR denna fantastiska tunika!

  Kram
  NewYorker

  SvaraRadera
 5. Den är verkligen snygg! Hela vårens sidenkollektion tycker jag om..saknar dock denna.
  Så snygg du var i Dish tunikan!! Synd bara de är så sköra..
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Du är jättensnygg i den. Jag har den i military och de är ju bara sååå vackra med broderierna. Fransarna gillar jag och jag har faktiskt provat sätta ett skärp lite på höften. Det funkar det med :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 7. Oj i dag trillade jag också dit på den hrä tunikan - ditt fel :D Färgen är ju underbar!!! Smet in en sista gång i OM-butiken och där fanns en 1 till mig :)
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER