fredag 12 augusti 2011

MINA ODD MOLLY S/S 2012 FAVORITER

Här tänkte jag visa några av de plagg som fastnade förutom den vackra Hallonröda tunikan.

Denna klänningen visade på en av de kurvigaste modellerna, dvs hon hade bröst, midja och höfter även om hon var pinnsmal.Tror inte jag kommer att kunna ha ett så avslöjande plagg, men vacker är den.


De här jeansen är too DIE FOR. De ska jag ha om jag så ska banta ner mig 10kg på kuppen.

De här fina leggingsen är jag också nyfiken på.....så snygga.
Den här kombon är jag föööör kurvig för, jag har självinsikt, men jag kommer definitvit att prova dessa och se om jag kan klämma in mig i dem för de är helt ljuvliga.
Ha en fin kväll! Imorgon utlovas fina outfit bilder igen. Har en massa fina plagg att visa upp ;-D
Hoppas ni itne missat den fina Odd Molly butikens REA om ni bor i Stockholm eller i omnejd. 
KRAM!!


9 kommentarer:

 1. Japp, de jeansen är jag absolut benägen att banta ner mig 10 kg för att komma i. tveksamt dock om det räcker för mig.... fastnade direkt när jag såg dem och även jackan känns intressant. Hur såg den ut på ryggen?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller med om jeansen. Såååå himla snygga och ska jag bara ha ett enda plagg måste de bli dem. Så snygg hela den outfiten med tröjan och jackan. Gillar verkligen de mjuka och milda färgerna från visningen. Helt i min smak

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Ja, nu längtar man genast till nästa vår. Så fina plagg! Jag gillar verkligen de tunt stickade plaggen skarpt. Sedan återstår att se vad man passar i såväl åldersmässigt som figurmässigt. Kram!

  SvaraRadera
 4. TACK för alla fina bilder fina du, superroligt att se! Den hallonröda färgen är ljuvlig!! jag får cerisevibbar a la 1985!
  kram Milla

  SvaraRadera
 5. Så fina jeans. Är det jeans? :-D japp. Jag instämmer i kören.

  kramar!

  SvaraRadera
 6. Tack för alla bilder! Roligt att se :)

  SvaraRadera
 7. Otroligt vackert , sista bilden linne och kjol. Bara för mig att hoppas på att dessa två plagg inte kommer att kosta skjortan av mig, för nu känner jag för första gången att jag verkligen , verkligen vill ha Odd molly plagg. Härligt att de äntligen gör lite fler enfärgade plagg. Superfint.
  Tack för de fina bilderna, jätteskoj.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Tack för bra rapport! Jag blir väldigt sugen på de nya lite mer city-chica plaggen. Kommer inte sakna korsstygn och fransar... Även om detaljerna är det som är själva grejen m OM! Spännande! Ska försöka hålla mig IFRÅN OM-butikens rea, men det kommer nog gå så där... ;)

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder! Tack för titten!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER