lördag 20 augusti 2011

UNIFORMEN PÅ - SIGH SKIRT & ROSANELLA

Idag har jag haft "uniformen" på ;-D Jag som tidigare inte varit särskilt förtjust i powder har blivit helt tokig i färgen. Denna kombo är verkligen given, vacker och mycket kvinnlig om än inte särskilt ovanlig ;-D Lite senare idag ska jag visa ett otroligt vackert plagg som jag jagat ett tag och som jag äntligen lyckats få tag i, dock är den tyvärr lite stor men hellre det än för lite.

Under har jag en linne från "private tank" serien i nästan samma färg som Rosanella toppen.Ryggen är det som är vackrast tycker jag

Stor rumpa får man, det är bara att förlika sig med det, men jag gillar kjolen tillsammans med an massa andra plagg i min garderob så den får stanna ett tag till.
Hoppas ni har en fin lördag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Toppen är riktigt vacker. Ryggen är, som du skriver, ett riktigt mästerverk.
  Är inte överens med kjolen dock... tycker den är riktigt osmickrande när jag provat den och då har jag ingen stor rumpa att börja med.. men det känns som man får BAUTA-bak. Synd. För den är snygg i övrigt förutom formen.
  Ha en trevlig lördag.

  /Katta

  SvaraRadera
 2. Uniformen är så fin! Jag har den också :) Det är inget fel på din rumpa! Du är jättefin! Kram

  SvaraRadera
 3. Inget fel på rumpan heller, men du ska nog inte ta bilden underifrån, då ser den lite större ut. Ta den uppifrån istället. ;-D
  Jättefin är du!
  kram

  SvaraRadera
 4. Lingonet: jo, jag vet men min hovfotograf är min 7-åring och jag måste upp i trappan om hon ska få med hela mig OCH min stora rumpa 
  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER