torsdag 11 augusti 2011

TACK SNÄLLA FÖR HJÄLPEN! DET BLEV......

Nummer 4: LULU DRESS som alltför sällan fått luftas fastän den är helt ljuvlig. Denna tillsammans med Odd Mollys standardunderklänning, högklackade svarta mockaskor, halsband och maffiga örhängen kommer att göra succé. Hade gärna lockat håret men det finns ingen tid för det idag så då får det bli uppsatt hår istället. Tack snälla ni som kommenterade!! Jag älskar själv Nymphen men den har jag trots allt använt vid en hel del tillfällen och det kändes som att det var Lulus tur ;-D
Detta är gårdagens bild...inte såsom den är stylad idag ;-D Jag lovar visa bilder lite senare på kvällens outfit.
Ha en fin dag....det tänker jag ha idag ;-D
TJOOHOOOO!!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Du är ursnygg i den klänningen hoppas du får en underbar kväll. Önskar att jag också hade blivit inbjuden. Hälsningar Annelii

  SvaraRadera
 2. Det blir supersnyggt på dig coh ett klockrent val:)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Have fun!!! jättefint val av klänning.
  Kram Titti från varma Bangkok där kvälls-klänningen får bli A-one Silkdress.

  SvaraRadera
 4. Jättebra val!! Då vet jag vilken klänning jag ska spana efter ikväll :-)

  Håll telefonen i högsta hugg!
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER