onsdag 31 augusti 2011

ODD MOLLY HÖSTKOLLEKTIONSPROVNING - DEL 2

Idag hann jag bara förbi OM-butiken en kort sväng men jag var ytterst nyfiken på den vackra Opulent Sleeveless Strap dress och den hann jag prova. Jag hann även prova denna säsongs underklänning och en silkesklänning. Hinner tyvärr inte skriva ner namnen på samtliga dessa plagg men ni får i varje fall en uppfattning och storlek och passform.
Först ut är den vackra Opulent Sleeveless dress i storlek 1 FAKTISK!! Denna är normal till något rymlig så man bör ta sin normala storlek även om jag lyckades klämma mig i en storlek 1. MAKALÖST vacker!! Priset på 3.500 kronor är dock inte lika kul.

Den smiter åt bysten i storlek 1 men storlek 2 blev aningen stor vid midjan...


Denna underklänning tror jag heter Pistil Silk dress i storlek 2 är lika smal och rak som Dareme dress var, så tyvärr blir det inget köp för mig trots vacker spets.


Denna silkesklänning, Artwork silk s/s dress var bedårande och mycket skön på. Storlek 2 på denna så den är normal i passformen.Detta var allt som hanns med. Tyvärr kommer jag att vara på konferens i några dagar och lär inte dyka upp förrän på fredag igen. Ha en fortsatt fin vecka!!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Vilka godbitar! Sidentunikorna börjar jag bli nyfiken på nu! Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefint!! Jag är väldigt sugen på opulenten - men vilket jäkla pris! Får vänta till rean :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för den fina provningen! Du är alltid fin i allt du provar. Jag funderar på att köpa sidentunikan men är så osäker i storlek, ligger mellan 2 och 3. Vad skulle du rekommendera? Vill inte att den blir "säckig". Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Hej Susanna,

  Tror du ska testa storlek 3 pga armarna, de är något snäva.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Tack snälla för ditt svar. Det blev en trea, får nu hålla tummarna att den passar.

  SvaraRadera
 6. Opulent sleeveless dress var fin. Tycker dock du ska hålla dig till 2:an. Lite stor i midjan är bättre än att den ser för liten ut över bysten, det syns ju så tydligt. Åtminstone på bilden du visar ser den rejält trång ut. I övrigt var den fin på dig.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER