fredag 5 augusti 2011

REASPAN PÅ MATHILDE & DAGENS OUTFIT

Var inne en sväng på min lunch på Mathilde och Rea-spanade....inte mycket kvar på 70% FÖRUTOM min älskade Betty Mae Jumper Cardigan i powder i storlek 2 och 3 (kanske även att det fanns en 4:a). Om ni är sugna på denna är denna ett fynd just nu så passa på! Annars var det ganska urplockat, tyvärr.
Dessa sötnosar fanns: Sweet Brier Blouse i storlek 2 i alla dessa färger, under 600 kronor.....men nej, jag stålsatte mig, inga mer spontanköp för min del ;-D


Denna var jag dock riktigt sugen på......ångrade mig nästan.

Sen passade jag på att prova den omtalade Sigh Skirt i storlek 1 och som ni ser är denna rymlig i storleken. Ganska snygg med den fina Wunder Underlace under, tycker jag men ännu ska denna inte flytta hit....finns ju så många andra plagg från höstkollektionen som jag är mera sugen på.


Dagens Outfit blev istället: by Ti Mo från topp till tå ;-D

Allihopa är finfina REA-fynd sen tidigare och jag måste säga att by Ti Mo har underbara plagg som helt klart konkurrerar med Odd Mollys.

Nu ska vi ha lite fredagsmys, prinsessorna och jag tills maken kommer hem.
Vi ses i helgen! Ha en underbar helg!!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. 70% Åhhh.

    :-D

    kram och trevlig helg

    SvaraRadera
  2. Underbar dagens! Förstår att du var väldigt sugen på den cerisa. Den hade jag aldrig kunnat lämna i affären (-; KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER