tisdag 2 augusti 2011

TÄNKTE VISA UPP ETT AV MINA FYND FRÅN EB & VLOED

Fina Lantana Cardigan i den silverfärgade varianten i storlek 2 inhandlades till bra REA-pris hos EB & VLOED i Nederländerna tyvärr såg jag att den redan tagit slut, de hade den i både den guldiga och silvriga varianten.
Jag tycker inte att denna är liten i storlek, har storlek 2 i denna och den sitter perfekt, den ska vara figurnära annars är den inte snygg. Jag ville hitta en fin kofta till min fina  mercerised dress i vintage berry, har även en annan i hjärnan men där hoppas jag hitta den på REA....lovar visa upp den om jag lyckas hitta den ;-D


Denna kobo blir dock bra så länge, de silvriga delarna i klänningen matchar koftan perfekt.

 Det blev hela tre fina REA-köp från den fina butiken och jag kan varmt rekommendera er att ta ett titt, de har många fina fynd kvar. Leveransen gick snabbt och smidigt, 4 dagar så var de hos mig.
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Snyggt! Kul att jag kan inspirera dig till flera köp, Sigh skirt har jag i stl 1.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fin och vacker kombo! jag tittade också in på den webshoppen men de reade så få plagg, hittade inget, jag försöker att hålla mig till hösten nu.

  Vi är ff norröver och jag längtar hem så förhoppningsvis ska jag vara i skick att resa till helgen.

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER