tisdag 16 augusti 2011

PROVNING AV ODD MOLLY HOS SKJORTAKUTEN - DEL 1

Eftersom det blev en hel del provningar och en massa fina plagg, inte bara från Odd Molly så får jag dela upp inläggen om ni ska orka ;-D Jag börjar med att visa några av de fina Odd Mollysar som SKJORTAKUTEN fått in. En hel del fina plagg och vissa väckte lite av mitt ha-begär.... Jag är en numera (efter sommarens synder) en normal 38 och ca 40-42 nertill, så en ganska normal storlek 2 i Odd Molly. Samtliga plagg UTOM Lovely Knit koftan i beiget (som är en storlek 1) är provade i storlek 2.
Aurora Dress i Indigo är väldigt fin på och har fina detaljer, ganska lik Sigh Dress men billigare.
 Nästa plagg ut var den fina jeans kjolen Home Stretch Skirt (först i storlek 3 som ni ser på bilden) och jag passade även på att prova den klassiska Remix Blouse (storlek 2 och rymlig som vanligt fast tar man storleken mindre finns det en risk att den blir tajt i armarna) som gör come-back. Älskar denna blus på andra men har aldrig känt mig bekväm i denna.
Kjolen är rymlig, jag brukar ha storlek 3 i kjolar och byxor men som ni ser känns st 3 rymlig på mig.

Här Remix Blouse i en annan färg och med kjolen i storlek 2

Storlek 2 på kjolen sitter perfekt men blir då något kortare, passformen känns dock bättre....speciellt efter att jag gått ner mina trivselkilo som lagt på under sommaren ;-D Kjolen är bekväm och underbart fin på.
Sedan provade jag den klassiska Lovely Knit koftan i den beiga färgen som bara var sååååå fin. Denna provade jag i storlek 1 och den kändes perfekt i storlek. Inte stickig alls. Älskar den fina loggon på ärmen.
Men största överraskningen var de fina stretchjeansen från DAY som jag provade och som heter NEW YORK GLAM....såååå snygga. Ni hittar de HÄR.


Otroligt snygg passform, tuffa detaljer och avsmalnande....ME LIKE!


Ett tips på en bra byxa som passar under tunikor och blusar.

Här provade jag Lovely Kniten till den fina Jeans kjolen

Provade även årets Tenfold Knit jacket i samma fina beiga nyans i storlek 2 (normal i storlek).
Två av plaggen följde med hem....vilka tror ni det blev?? ;-D
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

15 kommentarer:

 1. Jättefin provning :-) har själv beställt kjolen hos Milk&Honey roligt att höra att den var skön på :-) tror nog att det blev kjolen och och byxorna som fick följa med hem :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Kjolen och byxorna, tror jag! Men du är superfin i alla plaggen :-)
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Tack för fin provning! Tror kjolen och LKn fick följa med hem :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. jeansen och kjolen. å så borde du köpa aurora dress också för den va mycket fin!

  SvaraRadera
 5. Hej! Vill bara tacka för att du lägger ut de här provningarna. Vi är i stort sett samma i storleken och det som passar dig bruka passa mig. Verkligen en hjälp när man aldrig hinner provar innan man "klickar hem" grejer. Tack tack! :))Mvh Marie

  SvaraRadera
 6. Helt klart jeansen! Hoppas jag. Du var skitsnygg i dom.

  SvaraRadera
 7. Hej! Oj vad kjolen såg fin ut, på Tintinstyles sida tyckte jag att den såg ut att vara slarvigt sydd, men det var nog fel. Vad har du för storlek på byxorna?

  mvh Britta

  SvaraRadera
 8. Vad fina provningsbilder, tack!! Tror på jeanskjolen o LK,n..
  Kram

  SvaraRadera
 9. Britta: jag tog storlek 31 (brukar ligga mellan 30-32 beroende på hur mycket stretch det är i jeansen. Dessa är ganska normala i storlek med fin stretch. Kan varmt rekommendera dessa ;-D
  Kram!!

  SvaraRadera
 10. Tror på kjolen och byxorna från day.

  Kram!

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Har blivit fullständigt förälskad i Lovely Knit-koftan men har aldrig provat en sådan och tycker det är svårt att avgöra vilken storlek jag ska ta om jag köper på nätet. Jag är en större stl 40, ganska breda axlar, inte jättestor byst - tror du det räcker med stl. 2?
  Med vänlig hälsning
  Inga

  SvaraRadera
 12. Hej Inga: tror det bör räcka med storlek 2 till dig. De är ju omlott och alla knyter vi den olika. Det finns en risk att storlek 3 skulle bli lite oformlig, den ska sitta figurnära. Lycka till!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER