måndag 29 augusti 2011

ODD MOLLYS VACKRA LACE PATCHWORK WRAP DRESS

Denna älskar jag, modellen, färgen, spetsen. Använder den för sällan men det ska det bli ändring på. Hittade dessa bilder i kameran i helgen och tänkte visa upp hur fin den är med en ljus underklänning under. Idag på lunchen ska jag även ta en sväng om Odd Molly butiken och spana in vad som finns kvar på REA men framförallt NYHETERNA. Lovar återkomma med en rapport när jag varit där ;-D
Underklänning från CREAMFinns en kofta jag suktar efter från sommarens kollektion, får se om den finns kvar på Odd Molly REAN annars är jag nöjd och inväntar ett par fina förbokade plagg. Hoppas de dyker upp snart.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad fin du är i klänningen! Verkligen figursmickrande. Blir alltid glad av din blogg, vackra bilder ock kloka ord av en klok kvinna!
  Kram
  Miramaxi

  SvaraRadera
 2. Du ser smashing ut som alltid :)
  Til info for dine lesere; Hawthorne blouse er på salg hos www.donnaida.com, til ca £62. Har handlet der selv, super service :)

  Ha en fin dag, klem Thea :)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Åhh så fin du var i den klänningen! Den kom verkligen till in rätt på dig :O)

  SvaraRadera
 5. Hei! Jeg følger din blogg fra Norge:). Bloggen er super! Jeg har et spørsmål angående Full circle star webshoppen. Har du kjøpt klær derfra? Vet du hvor raskt man får varen og hvor mye de tar i frakt til Skadinavia/Sverige? Jeg har så lyst på en wool mix long cardigan:) Ha en fin kveld! Hilsen Nina

  SvaraRadera
 6. Hej Nina,
  Så klart jag beställt från Full Circle, annars hade jag inte rekommenderat fina Karens shop ;-D
  De gånger jag beställt har jag beställt olika mycket och frakten beror på vad ditt/dina plagg väger. Det bästa är att maila Karen och fråga henne direkt. Jag har inte åkt på Tull (har haft tur) och det brukar ta max 1 vecka - 10 dagar att få plaggen. Jag har varit SUPERNÖJD!
  Kram och lycka till!!

  SvaraRadera
 7. Otroligt vacker klänning på dig, hoppas du har många tillfällen att använda den. Jag gillar spetsen i denna, är så fin och bekväm.

  Vilken blus/jacka är det du vill ha till?

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER