fredag 5 augusti 2011

BETTY MAE JUMPER CARDIGAN IN DA HOUSE!!

Denna ljuvliga kofta från Odd Molly satte sig i hjärnan på mig som tuggummi under skon en varm sommaredag ;-D Kunde inte få den ur tankarna och började jakten efter den. Jag som inte ens gillar fransar föll som en fura....märkligt men det måste vara passformen, att den är enfärgad och sjalkragen. Måste erkänna att det är en del av tjusningen att jaga ett efterlängtat plagg och få tag på det till slut.....lite sjukt, jag vet. Men nu är den här och till ett riktigt bra pris. Tack snälla ni som tipsat!
Den är STOOOR i storlekarna och jag har en storlek 1 på mig som sitter perfekt. Hittade denna sötnos på Maritza i Stockholm där de även hade en i storlek 2 kvar om någon är nyfiken ;-D
Färgen på denna heter POWDER.För att var en så pass stor kofta känns den nätt och kvinnlig ändå.

Helt handstickad, därav priset (menar Odd Molly och butiksbiträdet ;-)

Även snygg öppen, nu har jag bara Rock a Fellow Slip dress i vintage powder under men det kommer jag givetvis inte att springa med utomhus ;-D Till ett par snygga smala jeans och en enkelt vit topp kommer denna att vara ljuvlig! Vad säger ni? Hiss eller diss?
Ha en underbar fredag! Snart är det HELG!!!
KRAM!!

13 kommentarer:

 1. Jättefin, kul när man får tag på något man verkligen vill ha!

  SvaraRadera
 2. Fin kofta oh passar dig utmärkt! Är färgen powder eller chalk? Jag har en i chalk eller vitt på väg till mig. Gillar modellen och materialet mer än vinterkollektionen's långa, vita ullekoftor. Jag lyckades okså köpa min kofta på halv pris.

  SvaraRadera
 3. Tack Tarleena: Färgen är POWDER och jag hade helst velat hitta Chalk men den verkar störtomöjlig att hitta....psst, du får gärna tipsa mig var du hittade din i Chalk ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Den är riktigt snygg och klassisk i sin framtoning, trots fransarna. Jag är precis som du en "frans-skeptiker" i vanliga fall. Kram!

  SvaraRadera
 5. Ju gärna, jag hittade min hos Orangebag.nl. Fashion for Me hade också denna kofta i chalk, men den är slutsåld hos dem.

  Jag försökte googla igår kväll en chalk i stl 1 för dig, men hittade inte. Hade tipsat dig om jag hade lyckats. Kram!

  SvaraRadera
 6. Inte helt min grej faktiskt. För mycket med fransarna och så men du klär i den och verklar glad. Det är ju det viktiga.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Så klart kjempe hiss;) Har min elskede wilma mankiller i powder m frynser og da blir denne så lik. Tror jeg satser på den nye som kommer i brunt m silkebånd i midjen;)Klem

  SvaraRadera
 8. Ser stor och klumpig ut, tyvärr! Undrar varför du inte länkar till En skopa odd & en tsk molly längre? Finns inte hennes blogg kvar?

  Lisen

  SvaraRadera
 9. I am glad to hear that you tracked down the cardigan that has been haunting you. I saw one on ebay recently also in powder, size 1.
  The cardigan will make Fall weather much more pleasant. Enjoy!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 10. Hiss! Det är nog det snyggaste plagg jg sett av Odd Molly!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER