fredag 19 augusti 2011

ÄNTLIGEN KAN JAG BLOGGA ;-D

Igår insåg man hur otroligt beroende man är av att blogger funkar....sen när den väl kom igång var jag och maken på middag och bio, vi såg sista Potter-filmen och det kändes som ett bitterljuvt farväl. Jag har läst alla böckerna och jag har älskat att få följa den unge Potters äventyr i hans magiska värld. Jag är även en sån som sträckläste alla "Sagan om Ringen" böckerna. Älskar att resa bort i fantasin till helt andra världar än vår egen.
Nu ska jag visa upp de plagg som blev inköpta efter provningen, får dock tillstå att det tillkommit några till sedan dess efter att ha tittat på bilderna och ångrat att jag inte köpte de då ;-D
Day byxorna var bara SÅÅÅ snygga på och gav en så snygg form att jag var tvungen att slå till, jag har svårt att hitta snygga byxor till min kurviga fígur och dessa var klockrena på. Ni hittar de HÄR!

Kjolen så klart var tvungen att följa med hem, snyggaste jeanskjolen om ni frågar mig, enklare att bära än föra årets volang/omlottsmodel. Koftan följde inte med men efter att ha tittat på alla bilder igen ångrade jag mig djupt och denna beställdes ;-D
Denna underbara höstkappa ångrade jag att jag lämnat bakom mig så den beställdes också. Glädjer mig till att strosa runt i denna i höst, en riktig Odd Molly-holic kappa ;-D
Jag har äntligen fått tag på ett efterlängtat plagg men tyvärr känns den lite för stor och jag lägger snart en SWAP-efterlysning på bloggen. Nu är det fredag!!! YIIPEEE!!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Riktigt fina inköp du gjort! Vad kul att du hittade de fina byxorna, de sitter verkligen snyggt. Koftan är jag själv sugen på, "koftoman" som jag är. Men det finns ju redan ett antal LK-koftor och andra koftor i min Mollyrob så jag får nog sansa mig lite där. Kram!

  SvaraRadera
 2. Snygga kläder! Jag tycker att det är väldigt svårt med storlekarna när det gäller Odd Molly. Vilken storlek har du på jeanskjolen? Tror att du o jag drar samma storlek ungefär. Har velat köpa kjolen men som sagt, svårt med storlek då jag inte har möjlighet att prova. Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Cecila: Som du ser på provningen så testade jag både st 2 och 3. Kan ha båda storlekar. jag är en liten storlek 42 eller stor storlek 40 (om rumpan) om man hellre vill och det vill man ;-D Jag tyckte att st 2 satt bäst på mig. Den är stretchig.
  Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER