söndag 28 augusti 2011

ODD MOLLYS HOME STRETCH SKIRT KOMBO

Idag har jag varit och kollat på ett nytt träningsställe och tror nog jag slå till, behöver verkligen komma igång med träningen. Jag hade premiär av nya Home stretch skirt och provade lite olika plagg till den, dagens kombo blev den ni ser här nedan på bild.
Här tillsammans med silverleggingsen, Canna Cardi (båda Odd Molly) och linne från Twist & Tango.


Leggingsen matchar de silvriga detaljerna i kjolen.

Hopas även ni har en skön söndag. Ikväll ska vi titta på Törnfåglarna, ni vet den där tokgamla serien som bara är såååå bra!!! Maken köpte serien på dvd så den ska avnjutas ikväll.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Jättesnygg kombo! Trevlig söndagskväll.

  SvaraRadera
 2. För att inte tala om boken!! Minns exakt när jag läste den, och hur jag tokbölade hela tiden typ :=) Jag var 18 år och det var på sommarlovets första vecka som jag streckläste den... Oj vad bra den var :=) kram Milla

  SvaraRadera
 3. Riktigt snygg kombo! Har faktiskt alla "delarna" här hemma så den kanske jag kopierar någon dag ;) Kram

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt!! Är det den blå Cannan?
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack Tjejer!!
  Casa Of Mia: TACK!!
  Milla: jo, jag VET den är helt underbar!
  Odd Me: Va kul att kunna inspirera!
  Oslotigern: Ja, det är den blåa varianten ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Vilken klockren kombo, verkligen jättesnyggt.
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER