onsdag 17 augusti 2011

DAGENS ODD MOLLY KOMBO - SIGH SKIRT IN DA HOUSE!

Jaja, jag vet att jag sa att jag INTE tänkte köpa denna, att den var för tunn, inte passade min kropp, etc, etc. Man är ju bara mänsklig (yr höna) och kan därmed ändra sig ;-D När jag var inne hos SKJORTAKUTEN igår och provade höstplagg fanns en ensam liten Sigh Skirt i storlek 2 kvar och bönade mig att ta hem den.....vad skulle jag göra i det läget liksom ;-D Den är rymlig men jag gillar storlek 2 får då kan man få lite mer vidd och längd än med storlek 1 (men båda passar, har ju provat storlek 1 tidigare).
Här har jag kombinerat denna Sigh Skirt från Odd Molly med Underklänning från CREAM i samma ton som detaljer i kjolen (ni hittar den hos NORDLJUS HÄR) och kavaj från Hunkydory (vintage). 

Bandet i midjan lutar inte i vanliga fall, bara när man ska lyfta ena armen för att fota ;-D
Vad säger ni.....ge mig er dom.....ser jag GIGANTISK ut eller är den OK?
Ska förberedda nästa provningsinlägg under lunchen så får vi se om jag hinner lägga upp den då.
Ha en superfin dag och tack för alla era gissningar, lovar berätta snart vilka plagg det blev som följde med hem.....
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Den är så fin kjolen! Det går inte att motstå den :) Jättesnygg kombo! Kram

  SvaraRadera
 2. Åååå vilken fin outfit du fått till. Så 10-poängare!!! Jag var också skeptiskt till kjolen från början men ju mer jag ser den desto mer sugen blir jag. Och kavajen är ju bara grym. Har den i grönt men den är lite stor så jag har inte använt den så mycket :-)

  Kram vackra du
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Var med och tävla om en earcuff eller ett namnsmycke på min blogg!
  http://juliaaahh.blogg.se/2011/august/tavling-i-samarbete-med-xenobia-design.html

  Lycka till <3

  SvaraRadera
 4. supersnyggt!
  /elisabeth

  SvaraRadera
 5. Tycker den sitter jättefint på dig - iom att du markerar midjan så gör bredden inget
  KRAM!

  SvaraRadera
 6. Tycker du passar jättebra i den! Jag är ingen kjolmänniska men den här är jag förälskad i! Testa också med nåt kort till så att du markerar midjan med resåren, tycker man får väldigt slank silhuette då. Absolut en stay!

  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att det är en snygg kjol men du som brukar vara noggrann med att plaggen ska vara smickrande för figuren bör ta dig en funderare. Är rädd för att det blir en kjol som hänger i garderoben och är fin att titta på men som inte används.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag måste ärligt säga att kjolen är väl bred. Lite "bonnmora-varning"... Stor skillnad mot hur fint din figur syns i t.ex. jeansen och Lovley Knit-koftan i inlägget nedan.

  Tack för dina provningar!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER