måndag 1 augusti 2011

SEMESTERN ÄR SLUT OCH KILONA TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK....

Japp, här har det gåtts upp i vikt.....en hel del, hur mycket tänker jag inte avslöja...skäms. Man kan dock konstatera att det varit en god sommar ;-D Mycket god mat och dricka, goda efterrätter, glas, fika, etc. Jag får helt enkelt börja mitt nya nyttiga liv nu när jobbet börjat igen, blir inga problem. Vet ju av erfarenhet att när stressen sätter igång och det höga tempot så glömmer jag helt enkelt att äta och jag såpringer runt kontoret som en yr höna, brukar göra susen ;-D Skämt åsido, jag kommer att börja träna i höst, minst två dagar i veckan och jag ser faktiskt fram emot det, det var ett tag sen sist. Nu tänkte jag då visa upp en söt liten sak från märket SCAMPI som har superfina baddräkter och accessoarer som den jag tänkte visa er. Det är en liten sak som kan användas som kort klänning över baddräkten eller bikinin och som trollar bort sommarmagen ;-D Behöver jag säga att jag ÄLSKAR detta plagg ;-D
Den kallas för Mamba ;-D och är otroligt smickrande och tillverkad i ett material som gör att den torkar supersnabbt.

Här har jag bara dragit den över min svarta bikini men jag har även matchande bikini från samma märke och då ser det nästan ut som en liten klänning. Den är dessutom lagom genomskinlig.
Ett litet tips till andra välgödda/mäta damer därute ;-D
KRAM!
P.S. inväntar med stor spänning fint paket idag.....hoppas, hoppas, hoppas den kommer fram.

P.S. 2. Lovar meddela vinnaren av INTI-klänningen ikväll, hann helt enkelt inte igår, hoppas ni har förståelse ;-D

2 kommentarer:

  1. Ja sådana "snälla" plagg uppskattas! ; )

    SvaraRadera
  2. ja en sån skulle behövas här också. Sommaren är verkligen inte snäll mot vågen...och jag har två veckor kvar att smaska på, men sen så.....
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER