lördag 13 augusti 2011

DAGENS DISH OCH LITE KALABALIK

Idag vill jag visa upp ett älskat plagg som jag jagat LÄÄÄÄNGE tills finaste Annelie (flitig kommentator på Odd Molly bloggar) erbjöd sig att sälja mig sin. Jag är evigt tacksam för detta, TUSEN TACK finaste Annelie!! Den är ett litet konstverk och storleken på denna är 2 vilket är bra då tygget är YTTERST bräckligt och kommer säkerligen att behöva förstärkas i framtiden. Har redan fått fixa till min Lulu dress i ryggen och denna kommer också att förstärkas. Vacker är den dock och jag kommer aldrig att skiljas från denna. Sen har jag fått hem ett fint armband från ett märke som heter LITE KALABALIK och som COUNTRY DREAMS tagit in. De är prisvärda, tuffa och jättefina, ville ha en svart med den är helt slut överallt, så det fick bli denna turkosa istället.
Disk med Dareme dress

Men finast med Wunder Lace Underdress tycker jag.
Denna kombo tillsammans med standardunderklänningen har jag sett på Odd Mollys inspirationsbilder på facebook och har velat ha den sedan dess.Under årets Modevecka i Stockholm har stor fokus lagts på accessoarer och just de stora smycken, statement smycken är INNE.

Gillar mixen av metal, sten och de mjuka siden/tyg armbanden.
Denna kostar 400 kronor och känns gedigen och verkligen som pricken över i:et om man vill tuffa till en outfit. Country-Dreams har som sagt tagit in märket och de har tagit in 6 stycken varianter men jag hoppas de tar in fler framöver för jag gillar verkligen dessa.
Ha en fin lördag och tack för alla fina kommentarer avseende mina visningsinlägg, kul att ni uppskattat dessa!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Men grattis!
  Vad roligt att du har fått tag på klänningen.
  Du är så fin i klänningen, vackert armband också.
  Tack för alla underbara bilder från Odd mollys modevisning!
  Önskar dig en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh klänningen är underbar, en sådan man kan ha för evigt! kul med dina bilder från OM visningen. Förstår att du hade det fantastiskt!

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack snälla för att du visar så fina bilder från modevisningen. Mycket värt för oss som inte har möjlighet att gå på dessa visningar.
  En liten undran, när du var på möte hos Odd Molly, fick du svar på varför en del plagg är trånga i överarmarna och snäva över bysten ? Vi som har storlek 4 är oftast inte helt platta upptill och jag tycker det är så tråkigt när plaggen passar i övrigt men inte över bysten.
  Mvh Catherine

  SvaraRadera
 4. Hej Catherine: Jag tror jag skrivit det tidigare i inlägget efter att vi haft vårt möte med Odd Molly i våras. Standarden är Karin Jimfelt-Ghatans egen kroppsproportioner......så du kanske förstår. Lång och extremt smal. Vi har påtalat det och mer tror jag inte vi kan påverka mer än att om dessa plagg förblir osålda kanske de förstår att något måste justeras ;-D

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du fick tag på dröm-klänningen! Den passar dig så otroligt bra. Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER