måndag 8 augusti 2011

DAGENS JOBBOUTFIT - WIGWAM LOVE

Idag på jobbet hade jag min älskade Wigwam i Vintage Chalk tillsammans med Wunder Under Lace Dress. Känner mig alltid fin och lagom uppklädd i denna stass men inget hjälpte en måndag som denna, sjukt mycket med jobb REDAN trots att hälften av kollegorna inte ens är tillbaka.Lite lösa trådar är det alltid på Odd Mollys plagg.....trist men sant.

Älskade ballerinaskor från ASH.
Nu ska jag natta mina prinsessor och sedan är det TV:n som hägrar.
Ha en fin kväll!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Snygg kombo. Jag beundrar din förmåga att kombinera olika plagg. En fråga, hur uppfattar du storleken på wigwam. Jag har storlek 3 på de flesta OM plaggen och funderar på att inhandla wigwam, men är osäker på storlek. Hälsningar Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej Susanne: Den är rymlig i storleken. Jag har storlek 1 i denna istället för min vanliga storlek 2. Tror du ska satsa på en i storlek 2 om du vill att den ska sitta åt lite kring bysten annars kan den kännas lite som ett tält.
  Lycka till!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Riktigt fin jobb-kombo du valde. Wigwam är ju både snygg och framför allt skön. Tyvärr trivdes jag inte i den som jag köpte förra sommaren. Jag är ju rätt kort (160 cm) och det kändes helt enkelt som det blev för mycket tyg och vidd för mig. Jag funderar om det kan vara olika med wigwam från olika kollektioner vad gäller vidden. Den du har ser inte lika vid ut som den vita jag hade. Har du någon koll på detta? Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Sara Mia: Tror vidden är något mindre på denna men där är rätt mycket tyg i denna ändå, har nog att göra med vilken storlek man tar, man bör gå ner i storlek för att den ska sitta fint. Jag är ju själv 1,72 cm lång så det är klart att då blir längden inget problem för mig.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Så fin, jag har en wigman i grey men trivs aldrig riktigt i den, men du är så fin! måste börja använda min!

  SvaraRadera
 6. Jag blir så nyfiken på ibland vad du jobbar i för bransch men jag SKA inte fråga utan är fortsatt nyfiken :=) för det finns ju ingen anledning att veta det egentligen.
  Men det var ju inte det jag skulle säga egentligen utan: det ska bli spännande och se om du får möjlighet att höstprova Velourette plain dress när den kommer, för jag är så nyfiken på den! Men undrar ju hur den sitter över bysten, så jag har inte tordats förboka. kram Milla

  SvaraRadera
 7. Å tack för tipset på den fina kombon, som hänger i min garederob med=) Du är så otroligt vacker och snygg i precis allt!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 8. The wigwarm dress is perfect over the Wunderlace dress. You always have the best combinations and always look very feminine. Beautiful!!!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 9. Man kanske borde ta och skaffa sig en såndär underklänning? Skitsnygg och praktisk.

  SvaraRadera
 10. Så fin du är! Du är så inspirerande och jag beundrar hur du klarar att fylla bloggen med så mycket fint och nyttigt, utan att göra inlägg om så mycket annat än din härliga garderob :-) Ha en fin dag!

  Kram

  SvaraRadera
 11. Sååå snygg! Älskar min också, men den är lite för kort för mina 174 cm, så jag önskar tips om underkjolar tack! Helst budgetvariant ;)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER