tisdag 23 augusti 2011

NELLY HAR 20% RABATT

Med koden ............... får ni 20% rabatt på hela NELLYS SORTIMENT inklusive ODD MOLLY!
UPPDATERAT: Koden hat tagits bort, antagligen har NELLY fått kalla fötter när det strömmat in beställningar. Själv hittade jag koden hos en annan känd bloggerska och det kan hända att koden var avsedd för en begränsad skara men att det spridits via hennes och min blogg....sorry tjejer. Å andra sidan kan de tjejer som han betsälla med hjälp av denna känna sig nöjda ;-D


Dessa plagg hittar ni där just nu och även PRIME BOOTS


KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Å, jag får REA-frossa. Vill ha allt.

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset för nu blev ett av höstens projekt bärgat =)

  SvaraRadera
 3. Tack för supertips! Var det bara igår (23 aug) som koden funkade? Får det inte att fungera idag.
  /Lotten

  SvaraRadera
 4. Hej Lotten,
  Den har funnits i några dagar men upptäckte det själv först igår. Kanhända att de tagit bort koden nu.
  Surt...
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Nelly har tagit bort denna rabatten, tyvärr!! Den gäller endast på Hunter stövlar fick jag som svar från Nelly. Riktigt dålig av Nelly faktisk eftersom denna 20% skulle vara på allt till den 4. sept

  Kram

  SvaraRadera
 6. TACK för tipset! Jag såg detta i någon blogg jag inte läser så ofta så det var inte förrän jag läste din blogg som jag reagerade. Precis som Helen så hoppas jag också ha bärgat ett av mina stora klädinköp nu :)

  Kramis,
  Loo

  SvaraRadera
 7. Försökte nyss också beställa med koden men det gick inte.. fick till svar att rabatten endast gällde hunter stövlar o att dom inte samarbetade med några bloggare nu... Trist..

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER