onsdag 17 augusti 2011

PROVNING HOS SKJORTAKUTEN - DEL 2

Här kommer lite fler bilder från min provning hos SKJORTAKUTEN som även hade fått in en MASSA fina höstkappor och kavajer från andra märken som DAY, Jascha och Petroff. Här tänkte jag visa upp några av de jag provade igår, som dessutom har en trevlig prislapp jämfört med Odd Mollysarna ;-D

Den här ljuvliga höstkappan från Petroff kostar under 2.000 kronor (1.990 kr) och är en perfekt höstkappa med UNDERBAR passform.
Den finns i rött och svart och jag måste säga att denna svarta är otroligt kvinnlig, elegant och samtidigt lättburen. Blev tokförälskad och kommer troligtvis att slå till på denna. Jag provade den röda i storlek 40 och den svarta i 38. Båda passar bra men om man inte ska ha jättetjocka tröjor under denna kan man ta sin normala storlek. Jag kommer att ta storlek 38 om/när jag väl slår till på denna ;-D

Jag passade även på att prova en nyinkommen kavaj från DAY som var otroligt fin i passform och material. Provade storlek 40 på denna och jag hade inte kunnat ha storlek 38 pga av bysten ;-D Så aningen liten i storleken men ack så snygg! Priset ligger på ca 2.500 kronor och är ganska mycket pengar men detta är ett klassiskt plagg som kan användas både på jobbet och på fritiden.
Jascha hade också fått in JÄTTEFINA kappor! Den jag provade hade en fin sammetskrage.
Lite klockad passform men inte för A-linje formad.
Jag har fått sudda bort lite på bilderna då ansiktet kom med lite mycket på vissa av dessa, det är inte ni som har synfel ;-D
Det var hela provningen! Hoppas ni fått lite höstinspiration. Just snygga kappor är något av det bästa med hösten, ÄLSKAR kappor....till min makes stora sorg....vi har en del hemma om man säger så ;-D
ha en fortsatt fin onsdag!!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Kavajen från DAY fast i sand/beige har jag slagit till på. Klassisk samtidigt som den är lite ny (?) Så användbar istället för den svarta kavajen.

  Snygga jackor ojojoj! från en kappoman som mig.
  Anna

  SvaraRadera
 2. Fina - men det känns så sorgligt höstligt ; ) ...

  SvaraRadera
 3. Vet ingen som är så bra på detta som du, att förmedla vad som är aktuellt och samtidigt ge saklig information . Tackar dig stort för att jag får ta del av allt detta engagemang. Min garderob följer med glädje de flesta av dina tips.

  SvaraRadera
 4. Suck - urtjusiga plagg som kräver en stadsbo och tjusig kvinna.
  Precis exaktemente en som du.
  Jag skulle utan tvekan se ut som en lopploeppa i dem allesamman.
  Helt malplacerad.

  SvaraRadera
 5. Den understa kappan var en Emma-kappa. Oh my.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER