fredag 12 augusti 2011

ODD MOLLY: S/S 2012 MODEVISNING

Det är så mycket jag har upplevt på dessa korta timmar och så många intryck så det är svårt att samla ihop dessa. Jag får helt enkelt dela upp upplevelsen i två delar....för det blev hela 150 bilder och en massa intryck. När jag först såg visningen reflekterade jag över att där var väldigt många enfärgade plagg denna gången som överlag gav ett mera mainstream intryck men när man sedan kom närmare kunde man se de typiska Odd Molly detaljerna, denna gången mera diskret inlagda i mönsterstickningen eller i broderier som gick ton i ton. Överlag kändes det som att det var mer slimmade plagg, mera diskret city-look, mer kvinnligt än flickigt, helt enkelt en mer sofistikerad Odd Molly. Det var inga plagg som stack ut direkt i mina ögon, inget plagg som jag direkt vill ut och köpa NU mer än ETT, en gudomlig tunika som jag ska visa lite bilder på senare. Odd Molly har vuxit upp och helt enkelt utvecklats, inga korsstygn, inga rosetter och väldigt lite spets. Jag gillar att Odd Molly utvecklas men jag vet inte om jag kommer att komma i och passa i alla dessa slimmade plagg, är tyvärr inte pinnsmal som vackra Karin Jimfelt-Ghatan, men några vackra Odd Mollysar kommer säkert att hitta hit.
Så här såg det ut när jag kom vid 19:00 tiden....en lång kö utanför Berns för att komma in på visningen.

Fd Supermodellen Emma Wiklund var på plats

Utanför hade man gjort en mini runaway....där modellerna EFTER visningen  fick visa upp plaggen utomhus


Odd Mollys egna anställda var på plats utanför och hade det mysigt sittandes på filtar.

Så här såg storbildskärmen utanför Berns ut som visade visningen för de som satt utanför.

Men jag lyckade komma in och se visningen LIVE på plats.....vilken känsla, vilken puls....

Martina Bonnier (Chefredaktör på Damernas Värld) var på plats och blev intervjuad


Visningen satt igång och tyvärr kunde inte min lilla kamera fånga rörelsen i dunklet.


Det här är en härlig bild tycker jag, om ni tittar in i bilden, längst in till vänster ser ni Karin Jimfelt-Ghatan som smygtittar på visningen och på publikens reaktioner.....otroligt vackert klädd.

Här väntar man på att Karin och Per ska komma ut...
Men jag lyckades bara fånga deras rygg då det gick väldigt snabbt! 

Visst ser det mysigt ut.....japp, jag provsatt på den ;-D
Bilder på plaggen, modellerna och några av de som var på efterfesten kommer snart.
En av höjdpunkterna för kvällen var mötet med Pinglan och Linaplina, vi hade otroligt trevligt på efterfesten och vi fick möta Herr Pingla himself. Många skratt blev det.
Hoppas ni inte tröttnat på bildkavalkaden för det kommer mera....mycket mera ;-D
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Ser helt fantastiskt ut, hade gärna varit där! Var det mycket fint? Kram

  SvaraRadera
 2. Superroligt med bilder ! Måste ha varit en lyckad kväll :-)

  SvaraRadera
 3. Underbart med så mycket bilder. Ser redan fram mot mer! Hmmm, slimmade plagg....låter som att det kan bli en billig vår för mig! vackert på andra, men inte på mig tyvärr! Nåja, nån liten godbit ska man väl kunna hitta och garderoben blir nog rätt nöjd om den får vila lite....
  Tack för rapporten!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fick samma intryck som dig - enklare, city chict, slimt. Men mycket vackert som vanligt! Tror dock inte heller det är modellerna för mig... Men vi får se, man har ju ändrat sig förr ;-) TAck för fina bilder!!

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Härligt med så fina bilder. Förstår att du måste känt dig som i en saga. Det skulle jag gjort :-) Vill gärna se myyyycket bilder så ös på bara :-)

  kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 6. Hej och tack för igår!! Vad roligt att se bilder inifrån visningen, den som jag missade :-( Ser fram emot fler!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Oj oj oj..vad roligt!! Vilken upplevelse! Slimmat har man ju passerat men det dyker förmodligen upp något som även jag kommer vilja ha. Hoppas jag..
  Spännande o kul du visar oss andra en massa bilder.. TACK!
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder! Jag hittade massa fint när jag kollade på visningen på OM´s hemsida. Helt i min smak. Cleant med små fina detaljer.

  Trevlig fredag!

  kram

  SvaraRadera
 9. Så kul att se!! Vilken underbar kväll och jag är GRÖN av avund!! Håller med dig i din analys helt. Mycket fint men inga måsten, förutom den hallonröda klänningen som jag kollat in tidigare! Oh vad jag hade velat va med er! KRAMAR

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER